Dator > hur du designa din egen laptop dekal

 • hur du designa din egen laptop dekal


 • Vissa bärbara datorer se cool och vissa är släta och tråkiga. Du behöver inte nöja sig med en som inte är cool. Gör din egen dekal att ge din laptop en egen look. Det finns en gör-det-själv-metod för att göra en, eller kan du beställa en egen dekal på din egen design, gjort av ett företag som gör laptop skins och dekaler

  Du behöver:
  Fönster klänger dekal ark.
  eller.
  Tillgång till Internet och metod för online-betalning.

  Gör din egen dekal


  1.
  Köp klar fönsterdekaler. Du hittar dessa i hantverk butiker och kontor butiker utbud, nära etiketter och andra produkter att använda med en bläckstråleskrivare. Dessa är tydliga blad du kan skriva ut på att använda datorn skrivaren.
  2.
  Läs instruktionerna om hur du använder fönstret dekal ark. Kontrollera att du har rätt typ av skrivare.
  3.
  Mät din laptop. Ta del av alla befintliga logotyper och mäta deras position. Logotypen kommer att lysa igenom om du inte skapa en design som har en solid färg på toppen av sitt läge, så håll detta i åtanke när du skapar din design.
  4.
  Skapa en design med oberoende programvara du har på din dator. Du kan använda ett bildredigeringsprogram eller ett desktop publishing program. Infoga en bild eller skanna in en ritning du har gjort. Skriv ut en offert eller ditt namn eller det meddelande som du vill. Glöm inte att alla områden som tittar vita på skärmen kommer att skriva ut tomma, vilket innebär att de kommer att se klart när du skriver ut dem på fönstret dekal papper. Därför kommer färgen på toppen av din bärbara dator visar genom dessa områden.
  5.
  Skriv ut din design på fönstret klänger dekal ark. Trimma den, vid behov, och lägga den på din bärbara dator. Se till att din bärbara dator täcka är ren först, och följ instruktionerna som följer med fönstret klänger lakan.

  Beställa en egen Dekal


  1.
  Besök webbplatsen för ett företag som tillverkar egna laptop dekaler, såsom GelaSkins, Schtickers och SkinIt. Dessa företag säljer för-designade laptop skins och dekaler, men de är också möjligheten att skapa din egen design.
  2.
  Välj modell av din bärbara dator, eller skriv in storleken på din laptop om vilket märke och modell inte finns med i listan.
  3.
  Välj eller lägg upp din konst. Du kan välja några av sina konstverk och lägga ditt eget meddelande. Eller så kan du ladda upp konstverk du har skapat, i form av en bildfil du kan ha på din dator. Du kan välja en bild du har tagit, eller bara en du hittade som du gillar. Eller skanna i en ritning. Klicka på "ladda upp bild fil" och hitta bilden på din hårddisk för att ladda upp den.
  4.
  Ordna layouten. Se till att konstverket är i rätt position. Lägg till alla citat eller säga att du vill ha och se till att den passar hur du vill ha det, och har rätt färg.
  5.
  Förhandsgranska vägen teckningen kommer att se ut på din bärbara dator. När det ser ut som du vill, godkänna den, och gör en online-betalning för att beställa dekalen. Det kommer att levereras till dig. När du får det, följ anvisningarna för att lägga den på din bärbara dator.


Previous:nothing Next:Canon PIXMA 1600 bläckpatron refill instruktioner

Relaterade artiklar


 • hur du installerar en uppgradering minnesmodul i en Dell Inspiron 600m
 • digitala chip typer
 • hur du ansluter en PS2 till en dator
 • hur man fyller Dell-skrivare
 • sju delar av en dator
 • vad är en Pentium 4 CPU?
 • hur du tar bort baksidan av en bärbar dator
 • hur man överklockar en gateway dator
 • hur man byter ett modem för datorer
 • Hur stänger man upp volymen på en laptop?