Dator > felsökning hp photosmart c5140 skrivaren

 • felsökning hp photosmart c5140 skrivaren


 • Med HP Photosmart C5140 skrivare är en allt-i-ett-enhet som hanterar utskrift, kopiering och scanning. Släpptes 2007, löper C5140 ibland till problem som är gemensamma för många skrivare i sin klass. Om skrivaren inte fungerar som avsett, att försöka felsöka problemet och kan sköta det själv. Du kan sluta spara tid och pengar det skulle ta att få service utförd

  skrivare fungerar inte med USB-anslutning

  C5140 har specifika instruktioner installation av programvara som måste följas för att skrivaren ska fungera. Ett vanligt misstag som många användare är att ansluta skrivaren till datorn med USB-kabeln innan du installerar om skrivarprogrammet. USB-kabeln bör endast användas då installationsprogrammet uppmanar dig att ansluta kabeln. Skrivaren fungerar inte korrekt om USB är ansluten innan installationen.

  Skrivaren inte skriver ut

  Om du försöker skriva ut ett dokument och C5140 svarar inte, kontrollera att skrivaren är ansluten till datorn. USB-kabeln ska vara ordentligt ansluten till både skrivaren och datorn.

  Efter kontroll av anslutningen, kontrollera bläckpatronerna. De måste vara korrekt installerad och har en tillräcklig mängd bläck. För att förhindra skador kommer C5140 skrivs inte ut när patronerna är tomma. Byt ut bläckpatronerna efter behov.

  Kontrollera att C5140 nätsladden är ordentligt ansluten till skrivaren och ett fungerande eluttag. Även om detta kan tyckas som ett självklart steg, det finns många tillfällen när skrivaren inte fungerar beror på sladden inte är säkra.

  Kontrollera att det finns papper i inmatningsfacket.

  Paper Jam

  Som med alla skrivare kommer C5140 uppleva ibland pappersstopp. När detta inträffar rensa sylt från den bakre luckan. Om du försöker ta bort stoppet från framsidan av skrivaren kan du skada skrivaren. Att rensa ett pappersstopp, se till att C5140 är avstängd och starta skrivaren så har baksidan mot dig. Den bakre dörren är placerad på höger sida av skrivaren. Tryck på fliken låset till vänster för att släppa dörren och dra ut den. Nå i skrivaren och dra försiktigt ut papperet. Även när du drar försiktigt, papperet kan reva. Se till att du tar bort alla spår av papper från skrivaren. Om alla papper är kvar, kan det störa framtida utskrifter eller orsaka skador på skrivaren. När papperet är klart, placera den bakre luckan över öppningen i ryggen och tryck ordentligt tills det klickar.


Previous:nothing Next:information om iMac-datorer

Relaterade artiklar


 • hur man kan ansluta två datorer med olika skrivare med USB
 • hur man gör en Epson-skrivare erkänna klon patroner
 • diy lägga till en fläkt för att en dator
 • hur man byter antennen på en bärbar dator
 • Hur laddar jag hp deskjet 2500 drivrutinen?
 • hur man återställer Kodak 5300 bläcknivåer
 • hur man installerar en hårddisk i en DVD-brännare
 • hur man konfigurerar en TV för ett ATI 3850 grafikkort
 • hur fylla på bläcket i en Epson Stylus RX620
 • hur du ändrar mängden hårddiskutrymme