Dator > felsökning hp photosmart 385 skrivare

 • felsökning hp photosmart 385 skrivare


 • HP Photosmart 385-skrivare är en fotoskrivare som lanserades 2004. De 385 fungerar bra i de flesta fall, men kommer ibland fel. Här är felsökningssteg du kan ta när resultaten inte är så som du avsett

  Power Blinkar rött eller gult

  Ibland, under normal drift kommer skrivaren slutar att fungera och indikatorlampan blinkar rött eller gult. När detta inträffar har skrivaren uppstått ett fel som måste rättas till. Kontrollera först skärmen på din dator eller digital kamera för instruktioner om hur du åtgärdar problemet. I många fall kan skrivaren kommunicera felet till dig och ge instruktioner om hur man fixar det.

  Om det inte finns några instruktioner om hur att fixa skrivaren, tryck på strömbrytaren för att stänga av skrivaren. Dra ur skrivarens nätkabel och vänta i 10 sekunder. Koppla in sladden i uttaget igen och starta om skrivaren. Detta kommer att klara eventuella fel i skrivaren och du kan återgå till normal drift.

  Dålig utskriftskvalitet

  Kontrollera först att Photosmart 385 bläckpatronerna inte är slut på bläck. När du skriver ut, kommer en indikator skärmen hur mycket bläck kvar i patronen. Om kassetten bläck-indikator är låg, kommer utskriftskvaliteten bli dålig. Byt ut kassetten som behövs.

  Nästa försök att göra rent bläckpatronen. Tryck på knappen "Meny" på skrivaren, väljer du "Verktyg" och tryck OK. "Välj" Clean Cartridge "och tryck på" OK ". Kontrollera att det finns papper i skrivaren och tryck på" OK "för att starta reningsprocessen. En testsida skrivs ut när rengöring är klar. Om du fortfarande ser vita linjer eller färger som saknas, välj "Ja" och tryck på "OK. " Detta kommer att starta den andra nivån av rengöring. Upprepa proceduren om det andra provet sidan har vita streck eller färger som saknas.

  Slutligen bläckpatronen bör uträtat. Tryck på "Meny"-knappen, välj "Verktyg" och tryck på "OK. "Välj" Justera bläckpatron och tryck "OK" två gånger. Skrivaren skriver ut en testsida. Om någon av barerna har ett "X" bredvid den, rikta in patronen igen.

  Paper Jam

  Du kommer att tycka att papper fastnar i Photosmart 385 vid utskrift, ett problem som är lätt att fasta. Kontrollera först hur långt papper gjorde det genom skrivaren. Om det är delvis genom skrivarens framsida, dra papperet framåt från båda hörnen. Om papperet inte gjorde det till framsidan av skrivaren tar du bort kvarvarande papper från "IN fack" och dra ner "IN fack" tills den är horisontell. Dra ut papperet från båda hörnen för att ta bort det från skrivarens baksida.

  Om du inte kan ta tag i papper från framsidan eller baksidan, stänger du av skrivaren och dra ur strömkabeln och hålla den urkopplad i minst 10 sekunder. Anslut strömkabeln igen och slå på skrivaren. Photosmart 385 kommer automatiskt att driva igenom papperet som fastnat.


Previous:nothing Next:Hur man använder en G51 ljudsystem

Relaterade artiklar


 • hur du återställer DVD för en gateway pc
 • hur man fyller en Canon 40 svart bläckpatron
 • hur du lägger till mer toner i en tom patron
 • hur man byter omriktaren i en Dell bildskärm
 • hur man kan jämföra Celeron-processorer
 • hur du tar bort hårddisken på en IBM T60p
 • Lägga till ett större batteri till en funktion för reservkraft
 • hur man installerar en sis 305 grafikkort
 • hur man använder acernote återställnings-CD
 • hur man startar min dator tillbaka till Windows