Dator > KVM Switch instruktioner

 • KVM Switch instruktioner


 • Lägga till en andra dator på kontoret eller hemma arbetsplats ger värdefulla fördelar, såsom en ökning av produktiviteten och förmågan att använda flera operativsystem, men om du måste använda en andra omgång av inmatningsenheter du kan förlora värdefullt utrymme på skrivbordet. Lösningen är en tangentbord video mus (KVM) switch, vilket gör att du kan arbeta med två datorer med endast ett enda tangentbord, mus och bildskärm

  Anslutningstyper

  Innan du köper en KVM-switch, veta vilken typ av ingångar dina datorer använder, i tillförsel typer som finns är USB eller PS2 för inmatning av tangentbordet och musen, och de flesta monitorer vanligtvis VGA. Det betyder att när du använder en HDMI-monitor, behöver du en adapter. Adaptrar är också tillgängliga för PS2 till USB och USB till PS2. Välj en KVM-switch som matchar alla dina enheten anslutningar om möjligt, så du inte behöver adapter. När du har köpt din KVM-switch, måste du hitta utrymme för både dator torn så att de är ur vägen men ändå inom räckhåll för kablar du behöver använda.

  Inställningar

  Alla datorer måste stängas av för den ursprungliga uppkopplingen fasen. Anslut tangentbordet och musen till hamnarna märkt "Console" på KVM-switchen. Din monitor kommer också att ansluta till här. Koppla in KVM-kablar för den första datorn till omkopplaren i läge ett. Sedan koppla dem till datorn. I detta skede, se till att du har alla nödvändiga anslutna adaptrar. Upprepa denna process med den andra datorn. Det finns KVM-switchar som stödjer fler än två datorer, så om du ansluter flera datorer torn, upprepa denna process för varje.

  Färdigställning och provning

  Anslut KVM-switch och kontrollera om det strömindikatorn lyser, slår på din bildskärm och verifiera att det är spänningssatt. Slå på den första datorn och kontrollera att KVM-omkopplaren är inställd på det. Du bör se din datorskärm gå igenom den normala startprocessen som den första datorn startar upp. Vänta tills datorn är helt startat, ifall det finns några fel du måste ta itu med och slå sedan på den andra datorn, efter sätter på din dator, vänd på KVM-switch till den andra datorn inställningen. KVM-switchen kan inte se den andra datorn tills den är påslagen. Du bör se den andra datorn gå igenom sin boot-processen precis som den första gjorde. Du är fri att växla fram och tillbaka mellan dessa datorer när du vill, med hjälp av KVM-switchen.


Previous:nothing Next:hur man använder dubbla processorer

Relaterade artiklar


 • hur man byter en HP-skrivare vagn bälte
 • hur reparera hårddisken plattor
 • hur ta reda på vad minneskrets hastighet jag behöver
 • Seagate FreeAgent Go installationsinstruktioner
 • hur du ansluter en HP CP till TV
 • hur man uppgraderar en Compaq Presario 6000 AMDs RAM
 • hur man fyller en Canon PIXMA iP2600 patron
 • hur man återställer & felsöka en HP Officejet 7115 allt i ett
 • hur man ansluter en extern hårddisk till ett nätverk
 • hur du tar bort nyckeln i en Dell Inspiron laptop