Dator > FAQ: DVD brännare drivrutinsuppdateringar

 • FAQ: DVD brännare drivrutinsuppdateringar


 • Uppdatera din DVD-brännare rörelseresultat förare är ett viktigt steg för att upprätthålla en fullt fungerande dator. Trots att alla operativsystem kommer med generiska drivrutiner för dvd-brännare som installeras automatiskt på tillägg av en DVD-enhet, är behovet av en uppdatering som krävs för att låsa upp någon enhet-specifika funktioner. Ytterligare uppdateringar kan vara nödvändigt att fastställa hårdvara inkompatibiliteter som var oförutsedda vid lanseringen av DVD-enheten

  Du behöver:.
  AT T installation av drivrutiner disk.

  Generic och enhetsspecifika drivrutiner

  När den första installationen av en dvd-brännare, upptäcker operativsystemet automatiskt tillägg av enheten och installerar lämplig Basic Operating drivrutiner för DVD brännare. Även om detta kan ge minimal funktionalitet, speciella funktioner såsom "Smart Radera" eller "Light Scribe" kapacitet är nästan aldrig stött. Uppdatering av operativsystemet förare att tillverka-specifika drivrutiner är vanligtvis mycket lätt eftersom det finns en CD med drivrutiner medföljer enheten. Sätt bara in skivan i enheten och dubbelklicka på setup-filen som finns på skivan. Det är alltid en fördel att kontrollera på tillverkarens webbplats, om möjligt, för de allra senaste drivrutinerna finns tillgängliga.

  Inkompatibiliteter

  Det finns vanligen ett antal drivrutinerna finns tillgängliga från tillverkaren vid varje given tidpunkt. Dessa drivrutiner är ofta operativsystemspecifika specifik liksom enhet-konfiguration-specifika. Om du anser att användning de senaste drivrutinerna inte ger full funktionalitet i din enhet, ska du kontakta din tillverkaren eller besök bolagets hemsida att kontrollera huruvida det finns någon drivrutin hotfixar tillgängliga för din enhet. Driver hotfixar är drivrutiner som är avsedda för särskilda situationer eller maskinvarukonfigurationer som gör det möjligt för full funktionalitet i din DVD-enhet.

  Firmware uppdateringar

  Firmware är en inbyggd drivrutin program som hålls inom DVD-brännare sig själv. Även sällsynta, är det möjligt för enheter att lämna fabriken med kritiska operativa fel som inte upptäcks förrän produkten har släppts till allmänheten. Det är i dessa fall som ombord drivrutiner kommer att behöva uppdateras för att alla funktioner i enheten skall kunna förverkligas. Uppdatera din firmware kräver vanligen en nedladdning av installationsprogrammet från din tillverkare som behöver köras en enda gång. Det är viktigt att notera att under uppgraderingen av någon firmware i din PC eller Mac, ingen annan ansökan bör vara igång. En misslyckad uppdatering kan göra en enhet oanvändbara och kräva att ett RMA (Return Merchandise Authorization) utfärdas.


Previous:nothing Next:vad som orsakar ljudet att sluta arbeta på en dator?

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut på HP
 • hur man installerar Dell Inspiron 5150 minne
 • hur du justerar skärmens storlek en Dell laptop inspiron 1100
 • hur man bygger en HTPC
 • HP 5510 felsökning
 • Hur får jag min dator att känna igen min micro sd-kort?
 • hur du ansluter en skrivare till en HP laptop
 • ljud problem med eMachines
 • bluetooth mus vs trådlös mus
 • Hur konvertera FAT32 till NTFS i win98