Dator > hur man sätter en HP Desktop tillbaka tillsammans

 • hur man sätter en HP Desktop tillbaka tillsammans


 • Efter reparera eller uppgradera hårdvaran i en HP desktop, måste du försöka komma ihåg hur man lägger på skrivbordet ihop igen. Vissa delar kan tyckas självklart, men andra komponenter kan vara lite svårare att räkna ut. Varje HP Desktop har en något annorlunda interna layouten, får så exakta steg varierar, men kommer att vara liknande för varje modell. Med några verktyg kan du lägga din HP stationär tillbaka tillsammans korrekt

  Du behöver:
  elektronik eller Computer Toolkit
  . Anti-statiskt armband.


  1.
  Sätt på anti-statiskt armband och fast den andra änden till HP stationära fall. Detta kommer att förhindra statisk elektricitet från att skada din dator.
  2.
  Placera skrivbordet på en plan yta med moderkortet uppåt.
  3.

  Skjut nätaggregatet på plats på baksidan av skrivbordet. Använd guider i det fall: s ram för att anpassa elnätet. Fäst de fyra skruvarna som håller nätaggregatet på plats på utsidan baksidan av skrivbordet.

  Fäst den långa, rektangulära, vita strömkontakt till moderkortet. Det finns bara en kortplats på moderkortet för att passa i kontakten.

  Kraftkablar kommer att knytas efter alla andra komponenter har satts på plats igen.
  4.
  Ta bort de två skruvarna som håller hårddisken bur på plats, Om buren inte redan tagits bort.

  Skjut hårddisken till hårddisken buren och skruva fast den. Hårddisken ligger antingen över eller under den optiska enheten. Optisk enhet (s) kommer att ha en öppen springa på framsidan av HP skrivbordet. Ärendet kommer att stängas framför hårddisken.

  Skjut hårddisken buren på plats igen och skruva på plats.

  Fäst en liten vit strömkabel från nätaggregatet på baksidan av hårddisken. Fäst en bandkabel, märkt "Mästare" på baksidan av hårddisken. Anslut flatkabeln till ett ledigt uttag på moderkortet.
  5.
  Rikta in minnesmodulerna över minneskortplatserna på moderkortet. Minnesmoduler är de enda komponenter som passar i dessa tider. Lyft spärrarna på vardera sidan om kortplatsen och skjut in minnesmodulen i rum förrän trycklåsen stängas.
  6.
  Skjut den optiska enheten halvvägs in i CD /DVD-enhetsfacket. Detta ligger över eller under hårddisk, beroende på modell.

  Fäst en anslutning strömkabel från vägguttaget och en flatkabel till baksidan av enheten. Anslut flatkabeln till en tillgänglig plats på moderkortet.

  Skjut den optiska enheten på plats och fäst den i viken med skruvar.
  7.
  Slide expansionskort på plats, såsom ljud, nätverk eller grafikkort. Rikta kort via kortplatser. Expansionskort är det enda kort som passar i dessa spår. Säkerställa den del av kortet som kommer att synas så snart den är stängd är korrekt i linje i den öppna delen av målet. Expansionsplatser ligger nära nätdelen.

  Skjut in kortet tills det är säkert och krok expansionskortet kåpa över motsvarande skåror på moderkortet. Skjut fästet på plats och skruva på plats.

  Anslut kablarna från varje kort till lämpliga platser på moderkortet. Moderkortet tider är märkta med hänsyn till användningsområdet. Exempelvis kommer ljudkort kablar motsvarar "Sound" eller "Audio" etikett på moderkortet.
  8.
  Tillbaka frontkåpan Om du tog bort det. Rikta in flikarna på skyddet med skårorna på framsidan av skrivbordet. Om du har problem att skjuta luckan på plats, stå HP skrivbordet upp i sin normala position. Knäpp på plats.
  9.
  Vrid skrivbordet tillbaka över på sidan och rikta in flikarna på sidopanelen locket i skårorna på skrivbordet. Lägg panelen på plats och skjut det i spåren. Byt tummen skruven på baksidan av skrivbordet.

  Tips och varningar


 • Om du inte har en anti-statiskt armband, arbete på skrivbordet i en icke-matta området för att förhindra statisk.
 • Anslut aldrig skrivbordet till ett eluttag förrän du är klar med arbetet inuti datorn. Detta kan leda till svåra skador, brand och dator skador.

Previous:nothing Next:Hur kan jag byta ut RAM-minnet på en HP Pavilion laptop?

Relaterade artiklar


 • hur man avgör om en CD-enheten är bruten
 • vad är syftet med Master Boot Record MBR på en hårddisk?
 • Hur man väljer en dubbelkärnig processor
 • hur man solar ut en macbook
 • Skillnaden mellan Quad Core & Dual Core
 • hur du tar emot trådlösa fax
 • hur man bygger ett hem multimediadator med DVR funktioner
 • hur man installerar en sis 305 grafikkort
 • vad är bättre: Intel Pentium II eller Intel Dual-Core?
 • hur man byter grafikkortet på en Lenovo T400