Dator > hur man öppnar en Dell gx260 dator

 • hur man öppnar en Dell gx260 dator


 • Över livet på din Dell Optiplex GX260 dator, är chansen att du kommer att behöva öppna datorlådan för att lägga till eller byta ut en komponent, eller kanske bara ge det en bra rengöring. Optiplex GX260 datorerna kom i tre utföranden: med liten formfaktor, skrivbordet och små mini-tornet. Skrivbordet sitter horisontellt på bordet. Det small form-factor och stilar torn stå vertikalt. Det small form-factor dator är smal och har en monter som sitter på undersidan. Alla tre är gångjärn, "clamshell" stil fall. I samband med öppningen var och en av dessa stilar är nästan identiska.

  Du behöver:
  Liten platt skruvmejsel
  . Antistatisk armband (tillval).


  1.
  Stäng av datorn från ditt operativsystem skrivbordsmenyn.
  2.

  Koppla från strömkabeln, övervaka och kringutrustning ansluten till datorn. Försök inte att tvinga eller ryck kontakterna. Vissa kabel kopplingar kan säkras till datorn med tumskruvarna eller platt huvud. Lossa skruvarna innan du tar bort kontakten. Modem-och nätverkskablar är oftast säkras med en klämma på fliken kontakt. Kläm ihop fliken mot kontakten innan du drar dessa kontakter ut.
  3.
  Tryck in en gång på strömbrytaren för att jorda moderkortet.
  4.

  Flytta datorn till en ren och plan arbetsyta.
  5.
  Ta bort datorn stå (bara på small form-factor-datorer). Vänd den upp och ned så att stödet är på topp. Lossa skruven och dra står ut. Vänd den upp och höger innan du fortsätter.
  6.
  Vänd på datorn så baksidan (där alla portar är) är vänd mot dig. Ta fallet hänglås om det finns en.
  7.
  Luta torn eller mindre formfaktor dator till vänster och lägg ner den försiktigt så det är om horisontellt på vänster sida ( Obs! Det finns små nubs som fungerar som fot på vänster sida av ärendet). Om du har en stationär bör det redan sitta horisontellt på fötter.
  8.
  Leta släppa knapparna på höger och vänster sida, nära baksidan av datorn. De är svarta och ser ut som dekorativa rundade design.
  9.
  Tryck in den högra avtryckaren med ena handen. Dra upp på toppen av fallet med den andra handen för att frigöra den högra sidan av målet.
  10.
  Tryck in den vänstra avtryckaren med en hand. Dra upp på toppen av fallet med den andra handen för att frigöra den vänstra sidan av målet.
  11.
  Håll botten av fallet visserligen långsamt dra upp toppen för att öppna fallet. Tvinga inte. Var försiktig så att interna kablarna inte dras eller stressad när det gäller öppnas. Den översta kan kännas tungt eftersom vissa komponenter är monterade på toppen av chassit.

  Tips och varningar


 • Statisk stötar kan skada din datorutrustning. Innan du rör insidan av datorn, sätta på en antistatisk armband eller röra vid ramen. Detta kommer att marken du till datorn och förhindra elektrostatisk urladdning.

Previous:nothing Next:hur man byter en Toshiba laptop’s gb

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag en fläkt i en iMac G4?
 • Hur berättar du vad processorhastighet är på Windows XP?
 • hur man återställer Epson chips
 • hur du ansluter din fax till datorn
 • hur man byter toner
 • hur reparera en Dell 8200 bakgrundsbelysning
 • hur ta reda på min pc: s specifikationer
 • DVD + R information
 • hur du lägger till effekter till min dator mic
 • Hur du sätter en vhs till en DVD