hur man fixar en vit skärm på en 7520 strävar efter bärbar
Dator > hur man fixar en vit skärm på en 7520 strävar efter bärbar

 • hur man fixar en vit skärm på en 7520 strävar efter bärbar


 • En bärbar dator skärm är en av de dyraste enskilda delar att ersätta. Det kan vara skrämmande att försöka starta upp din Acer Aspire 7520 en dag och ha den endast visa en vit skärm. Om inte själva skärmen är bruten, kabeln mellan den bärbara datorn och skärmen har antingen blivit bortkopplad eller trasiga. Detta är en relativt billig reparation

  Du behöver:.
  Väl upplysta ren yta att jobba i.
  I närheten av lagringsutrymme för att lagra skruvar och smådelar.
  Spetsig stjärnskruvmejsel.
  Små blad eller tunna standard skruvmejsel för att använda som prybar.
  Acer Aspire 7250 laptop.
  Ersättning videokabel.

  Demontering


  1.
  Koppla bort enheten från nätström och ta ut batteriet. Detta kan göras genom att vrida på enheten, tryck på spärren på undersidan av enheten och sedan dra bort batteriet.
  2.
  Bort de två skruvarna visade genom att ta bort batteriet. Ta bort de två extra skruvar i hörnen av basen på kanten där batteriet var.
  3.
  Vänd den bärbara datorn över och öppna locket. Ta panelen med strömknappen på det genom att försiktigt dra upp från överkanten. Ta bort tangentbordet genom att försiktigt dra i dess överkant för att lossa de fyra spärrarna på sidorna. När det är fritt från fångsterna Vänd på tangentbordet och lägg ner den. Om du vill kan du koppla loss flatkabeln som leder till den och ställa in tangentbordet åt sidan.
  4.
  Koppla ur videokabeln. Video-kabeln är den tjocka tråden kommer ut på vänster gångjärn på LCD. Det är grått och rundade. Kabeln avslutas med en rektangulär kontakt som går genom taket på den bärbara datorn basen.
  5.
  rikta er uppmärksamhet på LCD-skärmen. Ta bort gummifötterna vid varje hörn på LCD. Ta bort de fyra skruvarna som avslöjas.
  6.
  Dra LCD bezel (plastdelen som omger skärmen) från locket genom att starta i toppen och dra uppåt och bort från invändigt försedd med en rullande rörelse. Ramen är säkrade genom plast spärrarna hela utsidan, och dra upp med en rullande rörelse är det bästa sättet att få dem att släppa utan att brista. Du kan också ta bladet eller skruvmejsel och sätt in det mellan delar av separerade lock och kant att hålla isär dem och förhindra förnyad låsning. Var försiktig och tålmodig med detta steg. Tro det eller ej, är detta där majoriteten av bärbara skador kan inträffa.
  7.
  Bort de två kablarna som ansluter omriktaren styrelsen att LCD-skärmen och videokabel.

  8.
  bort de fyra sista skruvarna som håller LCD-panelen i locket. Två är i botten hörn, strax ovanför och in mot mitten från gångjärnen. De andra två är uppe i mitten, hålla webbkameran och LCD på locket. Du bör nu kunna dra LCD ur locket och lägg den nedåt på basen av den bärbara datorn.
  9.
  Ta bort all tejp säkra LCD-kabeln försiktigt och sedan ryck kabeln ur hållaren och ställ den åt sidan.

  ersätter och montering


  1.
  Börja med att försiktigt föra in kabelersättning videon i uttaget på baksidan av LCD och åter säkra kabeln med samma band från tidigare. Lyft LCD tillbaka in i locket och skruva fast panelen på plats igen. Slutligen, anslut de två kablarna till omriktaren styrelsen.
  2.
  Tryck på ramen på plats med ett fast, men inte överväldigande, tryck. Varje avsnitt ska "klicka" när låses och inte separata igen utan ansträngning. Byt ut skruvarna på ramen i stället och sedan täcka skruvarna med gummifötterna.
  3.
  Anslut ny video kabeln i moderkortet. Använd en mild och jämnt tryck, se till att allt är radat upp. Om du kopplade tangentbordet, anslut den igen och skjut försiktigt tillbaka på plats tills fångsterna NYSÄTTA. Placera power-knappen panel på plats igen och tryck ner den innan du stänger locket och vrida laptop över.
  4.
  tillbaka de fyra återstående skruvarna och skjut batteriluckan på plats igen. Anslut den bärbara datorn till nätström och slå på den. Skärmen bör nu fungera normalt igen!

  Tips och varningar


 • Om du har en digital kamera, ta bilder på varje steg före och efter så att du har en visuell registrering att samråda när sätta saker tillsammans igen.
 • Om du vill testa om kabel är bara lös i stället skadade kan du försöka ansluta videokabeln tillbaka i slutet av steg 4, avsnitt 1. Anslut den bärbara datorn igen (inte bryr sig med batteriet) och försöker slå på den. Om skärmen kommer tillbaka, grattis! Det var bara en lös bygel.
 • Om du följer dessa instruktioner och din laptop skärmen fortfarande visas som vitt, antingen videokabeln inte korrekt ansluten eller LCD-skärmen är skadad är det. Prova att följa dessa anvisningar igen utan bara koppla ur och koppla in kabeln. Du kan också spara tid genom att testa skärmen på olika ställen, som nämns i tips.

Previous:nothing Next:32 vs 64 bitars datorarkitektur

Relaterade artiklar


 • hur man blinkar bios utan diskettenhet
 • en jämförelse av Intel-processorer Pentium M
 • hur du installerar D610 trådlöst modem
 • fördelarna med en fristående dator
 • hur man rengör en Epson 7800 skrivhuvud
 • Felsökning av en laserjet 4250N
 • hur man installerar en Creative WebCam NX Pro
 • hur man fixar en laptop kabellås
 • hur Jämför Asus bärbara datorer
 • Hur laddar jag hp deskjet 2500 drivrutinen?