Dator > fördelar och nackdelar med webbkameror

 • fördelar och nackdelar med webbkameror


 • Du behöver:
  nätkabel

  Webbkameror är en relativt modern teknik som kan vara ett mycket värdefullt verktyg när det kombineras med Internet. . Det första kända användandet av en webbkamera var 1991 vid Cambridge University, det aktivt registreras institutionen datavetenskap tills webbkamera var avstängd under 2001. Webbkameror har integrerats i många människors liv --- modernisering av företag, utbildning och kommunikation.

  Läge

  En av de mest fördelaktiga aspekterna av webbkamera transaktionen är att de kan användas från valfri plats med en tillförlitlig Internet-anslutning för enkel kommunikation. Webbkameror ge människor möjlighet till känslan att de är i nära kontakt med en annan person, och möjliggör en djupare och mer tillfredsställande nivå av visuell och verbal kommunikation.

  Förbättrad kommunikation

  Anledningen webbkamera är mer effektivt än telefonsamtal är att det möjliggör för människor att omfatta icke-verbal kommunikation i deras samspel. Enligt HelpGuide. org, en ideell Health Group, "forskning visar att majoriteten av vår kommunikation är icke-verbal. " Webbkameror --- särskilt modern, high-definition webbkameror --- ge tydliga bilder av den person eller personer i andra änden av kameran. Detta gör att icke-verbala signaler, gester och manér som skall meddelas också.

  Organisation

  Webbkameror möjliggöra mer organiserad, effektiv och personlig kommunikation --- som kan vara extremt effektiva i läroanstalter och affärsmässiga miljöer . Någon ger en presentation eller föreläsning kan använda visuella hjälpmedel via web-kamera för ytterligare effekt. Du kan inkludera alla typer av visuella referenser önskas från grafer och diagram till data på whiteboard och mycket mer.

  Casual

  Om du är på en ensidig webbkamera, där du inte projicera en bild av dig själv , då kan du delta i en konferens, i klassrummet föreläsning eller företagspresentation i fritidskläder. Detta kan göra stämningen mycket mer avslappnad och casual för människorna på visning slutet av webbkamera.

  Nackdelar

  Det finns några nackdelar med att förlita sig på webb-kamera-teknik. Eftersom webbkameror förlita sig på en Internet-anslutning och anslutningen kvalitet kan variera drastiskt, kan detta resultera i dålig överföring eller streaming av videon. Med stora konferenser, kan detta vara mycket besvärande om det är mycket viktigt att alla ser presentationen samtidigt.

  En annan nackdel är ålder. Äldre människor har ibland problem med att använda modern teknik, såsom webbkameror, vilket kan göra med dem en utmaning.

  En annan potentiell nackdel är att förlita sig alltför mycket på webbkameror för kommunikation. De som enbart förlita sig på webbkameror för att kommunicera med andra kan finna sin sociala kompetens lidande som följd. Från att göra affärer att prata med en vän eller släkting, det finns tillfällen då det finns bara ingen ersättning för en gammaldags ansikte mot ansikte konversation.


Previous:nothing Next:hur man gör musen funktioner fungerar i spel

Relaterade artiklar


 • felsökning av en CD-enhet för en Dell Inspiron 5100
 • hur man formaterar om en HP Compaq 2710P
 • hur man installerar Logitech G25
 • DVD + R information
 • hur man demonterar en IBM Thinkpad
 • hur man läser en mac disken på en dator
 • hur du uppgraderar Phoenix BIOS när en dator vill inte starta
 • hur man installerar ati alla i förundran
 • hur du installerar Microsoft skrivare bildvisare
 • kan laserskrivare patroner vara överfyllda?