Dator > Hur kan jag koppla ihop två skrivare till datorn?

 • Hur kan jag koppla ihop två skrivare till datorn?


 • De flesta PC-användare idag har skrivare för sina hemdatorer, och dessa skrivare kommer lastad med funktioner, från enkla svartvita utskrifter till fotoutskrifter. Men inte ens de bästa tryckerierna uppfyller inte alla behov, så att ha två skrivare kan vara nödvändig. Du kan exempelvis vill använda en billig svartvit skrivare för normal utskrift, men en dyrare färgskrivare för speciella utskriftsjobb. Till skillnad från en fördubbling upp andra systemkomponenter, som bildskärmar, att inrätta två skrivare till samma PC är en enkel process. I själva verket ser du att det är så enkelt som att installera både skrivare på datorn

  Du behöver:. . .
  Två USB skrivarkablarna


  1

  Tryck på USB-kabeln på baksidan av den första skrivare som du vill installera. Sätt i den andra änden av kabeln i USB-port på din skrivare. Anslut skrivaren till eluttaget.
  2.
  Vänta tills skrivaren USB-drivrutin som ska installeras. En gång installerat, visas en dialogruta längst ner till höger på skärmen som säger "enheten har installerats. "Om föraren inte installeras automatiskt, sätta in skivan som följde med skrivaren eller besöka tillverkarens webbplats och hämta drivrutinerna för skrivaren. Följ sedan instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen av skrivaren på datorn.

  3.
  Skriv ut ett dokument för att testa att skrivaren fungerar. För att göra detta, gå till "Start> Inställningar> Kontrollpanelen> Skrivare" i XP eller "Start> Kontrollpanelen> Skrivare "i Vista /7. Högerklicka på skrivaren och välj" Egenskaper. "Klicka på" Skriv ut testsida. "När sidan har skrivits ut, är skrivaren inrättas.
  4.
  Tryck USB-kabeln kabeln på baksidan av den andra skrivare du vill installera . Sätt sedan den andra änden av denna kabel till USB-port på din skrivare. Anslut skrivaren till vägguttaget.
  5.
  Vänta tills skrivaren USB-drivrutin som ska installeras. När installationen är klar visas en dialogruta som anger att "enheten har installerats. " Om föraren inte installeras automatiskt, sätta in skivan som följde med skrivaren eller besöka tillverkarens webbplats och ladda ner drivrutiner för din skrivare . Följ sedan anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen av skrivaren på datorn
  6.
  Klicka på "Start> Inställningar> Kontrollpanelen> Skrivare" i XP eller "Start > Kontrollpanelen> Skrivare "i Vista /7. Högerklicka på den skrivare som du vill ställa in som standardskrivare och välj "Använd som standardskrivare. " Du har nu två skrivare ansluten till datorn och du kommer att kunna växla mellan de två i utskriftsinställningarna för varje dokument eller foto din utskrift.


Previous:nothing Next:hur till vända på ett trådlöst nw8240

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra digital framkallning
 • Felsökning av Canon PIXMA MP750
 • hur man installerar 9800 GX2 grafikkort
 • hur man fixar en Dell 15 tums LCD-monitor
 • hur man installerar leverera Corsair makt
 • hur man ansluter en neo bärbar dator med inbyggd webbkamera
 • hur man installerar en Dell-skrivare utan en installations-CD
 • den bästa externa lagringsenheter
 • hur man uppgraderar minnet på en Samsung Q1
 • hur till göra min dell Inspiron 5100 laptop springa snabbare