Dator > Felsökning av en Epson C84

 • Felsökning av en Epson C84


 • Epson Stylus C84 är en bläckstråleskrivare som kan producera inte bara utskrivna dokument, men även högupplösta fotografier. Trots att C84 var avsedd främst för hemanvändare, är det kan använda en mängd olika pappersstorlekar och-typer, vilket gör den smidig nog för yrkesmässig användning också. Den C84 använder en enkel konstruktion design som minimerar de problem som dess användare kan stöta på. Tack och lov kan de flesta problemen med C84 därför snabbt identifieras och fasta.

  skrivare ger ifrån sig ljud efter installation av bläckpatroner


  1.
  Vänta ungefär en minut efter installation av bläckpatroner, eftersom skrivaren måste debitera sina skrivhuvudet. Den gröna strömindikatorn slutar att blinka när skrivhuvudet är färdigladdad. Stäng inte av skrivaren under laddningen perioden.
  2.
  Kontrollera att bläckpatronerna har satts in i skrivaren helt och ordentligt. Patronerna kommer att klicka på plats en gång ordentligt på plats.
  3.
  Stäng bläck panelen bläckpatronsluckan helt.
  4.
  Sök efter och ta bort allt förpackningsmaterial från skrivaren om problemet kvarstår .

  Power Light är på men skrivaren skriver inte ut


  1.
  Se till att kabeln som ansluter skrivaren till datorn, kallad "gränssnittet kabel, "är ordentligt ansluten till båda delarna.
  2.
  Kör en skrivare check. Vrid både skrivaren och datorn, koppla sedan bort skrivarens gränssnittskabeln. Ladda skrivaren med Letter-papper. Tryck och håll ned papperet knappen sitter till vänster om strömbrytaren och tryck på och håll ned strömbrytaren. Både pappers-knappen och strömbrytaren måste hållas ner tillsammans tills blinkar strömknappen och släpp sedan båda knapparna. Om skrivaren inte ger en testsida, installera skrivarens installationsprogram. Om skrivaren lägger fram en testsida, problemet är antingen med datorn eller med kabeln.
  3.
  Ställ in skrivaren för nätdrift, om den skall användas över ett nätverk. Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen och väljer sedan "Kontrollpanelen". Välj "Skrivare". Högerklicka på Epson Stylus C84 ikonen och välj sedan "Dela" från rullgardinsmenyn. Skriv ett namn att tilldela skrivaren bredvid "Dela name", t. ex. "EPSONSty" och klicka på "OK" knappen längst ner i fönstret.

  Print är suddig eller utsmetad


  1.
  Använd endast ren och torr tryckpapper.
  2.
  Använd bara vanligt bond papper eller skrivare tillverkat papper av Epson.
  3.
  bort varje utskrift som matas från pappersutmatningsfack som det matas ut ur skrivaren.
  4.
  Undvik att vidröra den utskrivna ytan i minst en minut så att bläcket kan torka.


Previous:nothing Next:Hur du spelar en DVD på en HP laptop?

Relaterade artiklar


 • hur man utrota eller upplösa laser bläck
 • Hur aktiverar jag den trådlösa radion på en Dell 420?
 • hur man sätter en HP Desktop tillbaka tillsammans
 • hur man berättar 64-bitars
 • hur man bränner en multisession dvd
 • hur man ställer en DVD Region
 • hur man kan återställa länkarna systemet enheten
 • hur man använder två tangentbord i en anteckningsbok
 • hur du tar bort hårddisken på en Averatec AV-3715 laptop
 • Felsökning dator problem med spel