Dator > Toshiba Satellite P200 felsökning

  • Toshiba Satellite P200 felsökning


  • De P200-serien bärbara datorer från Toshiba är designad för de som har krävande datorbehov. Dessa datorer har snabba processorer, en stor hårddisk och en uppdaterad operativsystem. Men om du har problem med din Toshiba P200 rekommenderar Toshiba flera felsökning punkter innan du att schemalägga service. Dessa felsökning tekniker kommer se till att problemet inte orsakas av en gemensam fråga eller tillsyn

    Koppla Kringutrustning

    Även kringutrustning kan. hjälpa till att förbättra datorns funktion, de kan också vara en källa till problem. Koppla all kringutrustning ansluten till datorn (inklusive trådlös kringutrustning och adaptrar) och sedan starta om datorn. Detta innefattar webbkameror, spelenheter och små elektroniska enheter som använder den bärbara datorn för laddning. Överskott kringutrustning kan orsaka att datorns minne för att dra, som kan orsaka frysning och fängsel frågor. När du startar om datorn med den bortkopplade kringutrustning, borde minnet "reset" och du kommer att kunna använda datorn igen.

    Kontrollera Power Frågor

    Även Toshiba P200 har ett intelligent system power management, om man av komponenterna i din makt ordningen inte, kan det få datorn att sluta fungera. Om du använder batteriet, anslut datorn till ett vägguttag och sedan tar bort batteriet. Om datorn inte fungerade på grund av en överhettning batteri eller felaktig energisparfunktioner programmet. Om du tycker att datorn inte kommer att köra om inte ansluten, byt ut batteriet och dubbelkolla dina inställningar för energisparfunktioner som finns i systemfältet.

    Problem med att öppna Internet

    Om det finns problem att ansluta till Internet Det finns ett problem med den trådlösa transceivern eller ConfigFree program som hanterar enheten. Först dubbelkolla den trådlösa omkopplaren på utsidan av datorn och se till att den är aktiverad (det ska finnas en liten lampa tänds som visar kraften status för den trådlösa transceiver). När du har säkerställt att transceivern är på, öppnar ConfigFree programvara, som finns i systemfältet och utför sökningen efter närliggande nätverk. Om inga nätverk hittas flytta närmare den trådlösa källan. Om du fortfarande inte kan ansluta till ett trådlöst nätverk, installera om ConfigFree programvaran. När programvaran har installerats, försök anslutning igen.


Previous:nothing Next:hur man defragmentera en Sony Vaio laptop





Relaterade artiklar


  • hur man blinka med firmware på en Acer Aspire 1520 laptop
  • hur du tar bort kortet Compaq laptop WiFi & installera en antenn
  • felsökning av en matrisskrivare som skriver ut alltför lätt
  • Definitionen av programmerade io
  • Hur man återskapar en diskett med freeware
  • hur man använder emachine ljudportar för 5.1-ljud
  • hur man byter ett modem för datorer
  • AMD Quad Core vs Pentium Quad Core
  • en jämförelse av Intel-processorer Pentium M
  • hur man installerar grafikkort i bärbara datorer