Dator > Hur kopierar jag en musik-CD med en mac?

 • Hur kopierar jag en musik-CD med en mac?


 • Om du vill ha flera kopior av en CD för eget bruk eller ge som gåva, kan en Apple Mac dator kopiera cd-skivor med hjälp av dess ingår iTunes. En Mac med en CD läsning och skrivning enhet eller en USB-port med en bärbar cd-läsning och skrivning köra kan kopiera en musik-CD
  1.
  Sätt i cd du vill kopiera i din CD-enhet eller en bärbar CD-enhet ansluten till din Mac. Om du behöver ansluta en bärbar CD-enhet, anslut USB-kabeln i USB-porten på din Mac-dator och ansluter den till CD-enheten innan du sätter i cd-skivan. Mac-datorer standard för att öppna iTunes när en CD-skiva om du inte har ändrat dina inställningar. Om iTunes inte öppnas, hitta det under menyn Program och öppna den.
  2.
  Välj "Importera CD" i det nedre högra hörnet när listan med låtar visas. Att få alla låtarna på den kopierade CD, se till att de alla är markerat i rutan direkt till vänster om.
  3.
  Klicka på eject symbolen i höger marginal menyn bredvid namnet på CD-skivan efter importen är klar. Importen är klar när alla låtar i listan har gröna bockar i vänster om deras titlar. Ta den importerade CD från enheten. ITunes standard tillbaka till att visa hela ditt musikbibliotek efter att du mata ut CD-skivan.
  4.
  Klicka på "Artist" längst upp i ditt musikbibliotek verktygsfältet i listvyn för att sortera dina låtar genom att konstnär (för att se ditt iTunes-bibliotek i listvyn klickar du på "Visa" från huvudmenyn och sedan "List View"). Klicka sedan på "Album av året. " Klicka på och markera den första låten på CD-skivan du just importerade. Den efterföljande låtarna kommer att visas under det.
  5.
  Tryck på shift-tangenten och använda musen för att välja den sista låten på skivan. Alla låtar på skivan ska nu vara markerad. Välj "Ny spellista från markering" i Arkiv-menyn. Albumet namn kommer att visas med dina spellistor i vänstermarginalen menyn och det kommer att markeras.
  6.
  Klicka på "Bränn skiva"-knappen i nedre högra hörnet med spellista markerad. Se alla låtar i spellistan har rutorna till vänster om dem kontrolleras innan du klickar på "Bränn skiva".
  7.
  Sätt in en tom CD-skiva i enheten när du tillfrågas. Välj "Audio CD" när du ombeds. Klicka på "Bränn". Vänta flera minuter medan enheten bränner musik till den nya CD. När skivan har bränts, kommer dess namn att visas i vänstermarginalen menyn. Klicka på utmatningsknappen symbolen intill dess notering och ta bort den från enheten. Om du använder en bärbar CD-enhet, tar bort USB-enheten från datorn genom att klicka på eject symbolen bredvid enhetens namn i Finder-menyn och sedan koppla ur den från datorn.

  tips och varningar


 • När du öppnar iTunes, kommer programmet att uppmana dig att uppdatera den om tillämpligt. Kontrollera om iTunes uppdateringarna när som helst genom att välja "Software Update" från Apple-menyn. Anslut en bärbar dator till en strömkälla, istället för att köra den på batteri, innan kopiera CD-skivor. Ladda ned och bränna CD-skivor kräver mer ström från en dator än vissa andra uppgifter och datorn kunde somna oväntat och avbryta uppgiften om det är igång på batteri. Klicka på batterisymbolen i övre högra hörnet av displayen för att anpassa din energi preferenser och välja att begränsa skärmsläckare och sova under denna tid.
 • Bara kopiera musik CD-skivor för eget bruk om du inte har särskilt tillstånd från konstnären för att spela in den för andra ändamål. När du är osäker, kolla upphovsrättslagar att avgöra om du lagligt kan kopiera musiken.

Previous:nothing Next:Hur byter jag en kraschad hårddisk?

Relaterade artiklar


 • vad är laserskrivare toner?
 • hur man gör en usb gitarr
 • hur du gör din avgift nätadaptern på en Dell laptop
 • hur du installerar hårddisken i en Dell 600
 • Felsökning en Lexmark Z53
 • Lägga till en nätverksskrivare på Vista
 • hur man bygger ett 12 volts strömförsörjning
 • Introduktion till dator kriminaltekniska
 • felsökning av en matrisskrivare som skriver ut alltför lätt
 • ljud problem med eMachines