Dator > Felsökning en HP Color LaserJet 2840

 • Felsökning en HP Color LaserJet 2840


 • Hewlett-Packard Color LaserJet 2840 är en high-end laserskrivare. Det är en del av HP: s "allt-i-ett"-serie. Detta innebär att HP 2840 kan utföra flera funktioner inklusive utskrift, skanning, kopiering och faxning. Med alla dessa olika funktioner, kan det bero på tekniska problem i någon av dessa områden. Du kan dock, felsöka några grundläggande problem innan skrivaren repareras
  1.
  Kontrollera att alla kablar är ordentligt anslutna. Se först till att skrivarkabeln att ansluta datorn till skrivaren är ordentligt ansluten. Se sedan till att nätsladden sitter i ett vägguttag. Försök utskriften igen efter att du har sett till att alla kablar är ordentligt anslutna.
  2.
  Papperstrassel Om skrivaren inte svarar eller du får ett "Paper Jam" fel meddelande på din skrivare. Du rensar papperstrassel, först öppna den bakre utmatningsluckan genom att trycka ned de två spakarna på varje sida av dörren. Öppna bakre luckan helt enkelt gör det lättare att rensa ett stopp. Öppna den övre luckan på framsidan av skrivaren genom att trycka på knappen på höger sida av skrivaren. Leta reda på pappersstopp och använda båda händerna för att försiktigt ta bort papper som fastnat. Prova din utskrift, skanning, fax eller kopiera jobb igen.
  3.
  Rensa lagras eller sparas fax om du har problem med att skicka eller ta emot fax. Gamla fax kan ha fastnat i faxet kö, som kan orsaka att skrivaren inte svara. För att ta bort lagrade fax genom att trycka på knappen "Meny" på skrivare och välj "faxfunktioner. "Välj sedan" Rensa Sparade fax. "Vänta på kö för att rensa och prova din faxjobb igen.
  4.
  Ta bort papper från den automatiska dokumentmataren (ADF) om din skanning kommer ur krokig. Den automatiska dokumentmataren kan endast ha upp till 50 ark åt gången. Om det finns mer än 50 ark i inmatningsfacket kan utdata visas sned. Försök skanningsjobbet igen efter att ta bort papperet.
  5.
  Justera datorns bildskärm om din skannade bilden är inte en exakt återgivning av den ursprungliga bilden. Detta kan göras i "Kontrollpanelen" i Windows. Ställ in inställningarna till högsta möjliga upplösning och försök skanningsjobbet igen.
  6.
  Utför ett strömavbrott på din skrivare om de föregående stegen har misslyckats. För att göra detta, stänger du av skrivaren och koppla bort den från väggen. Vänta några minuter och sätt på skrivaren igen i. Försök din utskrift, skanning, fax eller kopiera jobb igen.


Previous:nothing Next:hur man diagnostisera maskinvaruproblem

Relaterade artiklar


 • hur man utse källenhet för att kopiera en cd
 • hur man installerar externa högtalare till datorn
 • Felsökning lägger till en skrivare till en Dell-dator
 • hur man installerar åt Outlook Web i Exchange 2003
 • hur man uppgraderar en 1,0 till 2,0 USB-port
 • hur reparera gångjärnen på en gateway laptop
 • hur du kopierar en musik-cd till en USB-enhet
 • hur kontrollerna av toner nivå om en bror
 • Hur uppdaterar jag min grafikdrivrutin på min Dell Latitude C610 bärbar dator?
 • hur man får drivrutiner för HP-skrivare