Dator > steg för steg instruktioner för laptop står

 • steg för steg instruktioner för laptop står


 • Det råder ingen tvekan om att portabilitet och vikt på en bärbar dator är det ett utmärkt verktyg för arbetare i farten och för upptagna hemmaanvändare också. Trots detta finns det gånger som laptop-ägare missar den stora skärmen, tangentbord i full storlek och standard mus på en stationär dator. Laptop-ägare kan få det bästa av två världar genom att köpa en bärbar dator står på sin dator. Denna laptop stativ är utformad för att ansluta ett externt tangentbord, en full storlek tangentbord och mus, en skrivare och annan kringutrustning som kan behövas.

  Du behöver:
  hårddisk
  . .

  Välj rätt laptop Stand

  Inte alla bärbara datorer är konstruerade på samma sätt, så det är viktigt att välja en bärbar dator står som är speciellt utformad för din datormodell. Vissa tillverkare gör en och samma laptop stativ som kan användas med alla sina bärbara datorer, medan andra använder flera olika modeller. Vissa bärbara datorer kommer att ha kontakterna på baksidan av enheten för ett stativ, medan andra kommer att ha dessa kopplingar i botten. Det är viktigt att kontakta den bärbara datorn tillverkaren, antingen genom företagets webbplats eller dess gratisnummer, att avgöra vilken modell bärbar dator står du behöver beställa. Beroende på tillverkare kan du även kunna beställa stå direkt.

  Bestäm Vilken kringutrustning som du vill använda

  När du har köpt den bärbara datorn står, är nästa steg att avgöra vilken kringutrustning som du vill använda . De flesta bärbara ägarna kommer åtminstone vill ansluta ett externt tangentbord, extern mus och en extern bildskärm. Beroende på dina behov kan du också ansluta en skrivare, kortläsare eller andra tillbehör också. Var noga med att kontrollera den bärbara datorn stå för att se den har portar och anslutningar du behöver. Alla laptop står kommer med en bildskärm-på många modeller, är att hamn blåfärgad för att göra det lättare att hitta. De flesta nyare bärbara står kommer med massor av USB-portar inbyggd, men väldigt få kommer också att innehålla PS2-portar för äldre tangentbord och möss. Om du behöver använda en PS2 tangentbord eller mus på en bärbar dator står med endast USB-portar kan du köpa en speciell PS2 till USB adapter i många elektronikaffärer.

  Anslut utrustningen

  När du har alla dina tillbehör på plats, inklusive den externa bildskärmen, mus och tangentbord, är nästa steg att ansluta denna utrustning till din bärbara monter. Börja genom att köra bildskärmskabeln till bildskärmsporten på den bärbara datorn stå och placera det därefter bildskärmen ovanpå stativet. Anslut sedan externt tangentbord och mus till en ledig USB-portar. Även ansluta skrivaren eller andra ytterligare punkter du vill använda och sedan ansluta den bärbara datorn till kontakten på den bärbara datorn står. Slå på strömmen på den bärbara datorn stå och du kommer att se din bärbara dator visar reflekteras på den externa bildskärmen. Du kommer också att ha tillgång till alla av enheterna som är anslutna till din laptop stå.


Previous:nothing Next:hur till låsa upp en IBM Thinkpad T60 bios

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Epson POS-skrivare
 • hur man fyller en Canon PIXMA iP2600 patron
 • hur du tar bort en CD-ROM-enhet från en HP Pavilion notebook n5425
 • Definitionen av inmatningsenheter
 • hur du uppgraderar CPU på en pc
 • hur du lägger till RAM-minne till en HP Mini 100 netbook
 • hur man mäter fans datorväska
 • hur du ansluter en HP CP till TV
 • hur man installerar en andra hårddisk med Windows XP
 • dell inspiron bärbar dator fan felsökning