Dator > HP Inkjet installationsproblem

 • HP Inkjet installationsproblem


 • Hewlett Packard är ett Palo Alto-baserade företaget Tech känd för sina högt betyg sortiment av produkter, bland annat datorer, digitalkameror och skrivare. HP tillverkar både laser-och bläckstråleskrivare, och producerar produkter omfamnas av hemanvändare samt professionella butiker print. Oavsett vilken typ av skrivare du använder, det finns alltid risken för problem, både hårdvara och mjukvara samband, som uppstår under installationen

  Anslutning

  Ett vanligt problem som uppstår när du installerar en skrivare finns ett samband fråga. En skrivare måste vara ansluten till ett nätverk-detta inkluderar trådlösa skrivare-eller direkt till en dator. Korrekt kabel måste användas under installationen, vilket är nästan alltid USB för en lokal skrivare och Ethernet för en nätverksskrivare.

  Drivrutiner

  Även HP ger ett stort antal skrivare, de flesta datoranvändare bara behandla bläckstråle-eller laser sorter. Attributen endast dessa skrivare har gemensamt, bortsett från tillverkaren, är behovet av att installera rätt programvara så att datorn kan kommunicera med dem. Detta specialiserad programvara, som kallas förare, måste installeras på varje dator som ska använda skrivaren. Datorer som har den felaktiga skrivardrivrutinen installerad kommer få problem, vare sig det är ett felaktigt formaterade dokument eller ett jobb som täpper till utskriftskön.

  Fler nummer med drivrutiner

  Förutom att installera de drivrutiner som är avsedda för din skrivarmodell, har du också bekräfta drivrutinerna är kompatibla med operativsystemet. HP-skrivare levereras med en CD som innehåller de nödvändiga drivrutinerna. Om du saknar CD: n eller cd inte har de nödvändiga drivrutinerna för ditt operativsystem, kan du ladda ner de senaste drivrutinerna från HP: s webbplats.

  Slarv

  Men det verkar skrattretande, användare har varit kända för Lämna förpackningsmaterial inuti skrivaren, eller de glömmer att ta bort tejpen som täcker och skyddar kontakterna på bläckpatronerna. Utelämna dessa steg när du installerar skrivaren kommer definitivt hindra det från att fungera ordentligt.

  Flytta runt saker

  Om du fortfarande inte kan skriva ut på en nyinstallerad skrivare, försök ansluta med en annan kabel, ansluta skrivaren att en annan jack-USB eller nätverk-och ansluter skrivaren till en annan dator. Utöver de förpackningsmaterial frågan hänvisning ovan, det kan vara papperstrassel i skrivaren eller ett felaktigt formaterat dokument störning skapar utskriftskön.

  Använd bara OEM Bläck kart

  Trots påståenden om motsatsen, tredje part bläckpatroner är aldrig en bra idé i alla skrivare. Även om de säljs till en lägre kostnad, till de problem de har varit kända orsaka långt större än eventuella besparingar.


Previous:nothing Next:Hur kan jag ändra min dator tangentbordet japanska?

Relaterade artiklar


 • hur man startar datorn snabbare
 • dell konsument kontra bärbara datorer företag
 • hur man öppnar en Dell 2400 datorn
 • hur du tar bort hårddisken på en Averatec AV-3715 laptop
 • hur man fixar en Dell 15 tums LCD-monitor
 • hur du vill justera din färg bläckpatroner
 • hur att fylla dina använda bläckpatroner
 • felsökning av en dim laptop skärm
 • fördelarna med 64-bitars jämfört med 32-bitars
 • hur du kopierar en cd till ett SD-kort