Dator > Felsökning av Canon PIXMA MP750

  • Felsökning av Canon PIXMA MP750


  • Canon Pixma MP750 är en multifunktionell skrivare som kan skriva ut, skanna och kopiera. Det är en prisvärd allt-i-ett-lösning för ett hemmakontor. Liksom bara om någon elektronisk apparat som innehåller motoriserade delar, är Canon Pixma MP750 är mottagliga för tekniska problem. Om du har problem med din skrivare kan du följa några felsökning åtgärder för att försöka eliminera dessa frågor
    1.
    Kontrollera att alla kablar och strömkabeln är ordentligt anslutna. Detta inkluderar kablarna som ansluter datorn till skrivaren. Kontrollera också att se till att telefonlinjen är korrekt ansluten till din Canon Pixma. En dålig anslutning kan hindra dig från att skicka eller ta emot fax.
    2.
    Ta bort eventuellt papperskvadd. Om det finns pappersstopp, du vanligtvis får ett meddelande pappersstopp på din Canon Pixma. Dra försiktigt på alla papper som fastnat från papper utmatningsfacket. Tryck "OK" på skrivaren när du har rensat sylt. Att tydliga interna sylt, öppna och höja skanning sängen och dra ner den inre luckan. Leta reda på och ta försiktigt bort papper som fastnat.
    3.
    Ta bort tidigare utskrifter för att frigöra minne om du inte kan skriva ut eller ta emot ett fax. Om din Canon Pixma slut på minne kan nya jobb inte slutföras. För att radera tidigare utskriftsjobb, tryck "Fax" på framsidan av skrivaren och sedan trycka på "Meny". Använd "Vänster /Höger" pilarna tills du väljer "Memory Reference. " Tryck "OK" två gånger för att radera alla utskrifter som finns kvar i kön.
    4.
    Ändra bildskärmens egenskaper om du har problem att behålla färgen på dina inskannade dokument. För att göra detta skriver du "Egenskaper för Bildskärm" och ställa in antalet färger till högsta möjliga inställning.
    5.
    Stäng av Canon Pixma och koppla ur all kringutrustning. Detta inkluderar datorn och telefonlinje. Plug allt igen och slå på skrivaren. Prova skriva ut, faxa eller skanna jobb igen.
    6.
    Starta om datorn om du har problem utskrift eller skanning med datorn. Detta kan lösa ett problem som inte framgår tillräckligt tydligt.
    7.
    Utföra en hård återställning på din Canon Pixma. Tryck på "ON /OFF" knappen för att stänga av skrivaren. Koppla bort skrivaren från väggen och vänta några minuter. Koppla in skrivaren igen och prova skriva ut, faxa eller skanna jobb igen.


Previous:nothing Next:Hur aktiverar jag den trådlösa radion på en Dell 420?





Relaterade artiklar


  • hur reparera en Dell 8200 bakgrundsbelysning
  • hur man byter en fixeringsenhet på en HP LaserJet 2300
  • hur du ansluter en HP CP till TV
  • Felsökning Linksys wrt110
  • hur man väljer rätt mediacenter HTPC
  • Felsökning en Lexmark Z53
  • hur man byter en notebook tangentbord
  • felsökning av en matrisskrivare som skriver ut alltför lätt
  • Hur man vet om du behöver en minnesuppgradering på din dator
  • hur man ansluter en bärbar dator till ett trådlöst HP-skrivare