Dator > hur man fixar en Dell batteri

 • hur man fixar en Dell batteri


 • Bärbara datorer har ofta problem med strömkälla. Möjligheten för en Dell laptop batteri hålla en avgift är absolut nödvändigt för verksamheten och kärnfunktioner på enheten. Tyvärr kan ett antal problem påverkar varken själva batteriet, nätadaptern, eller ens vägguttag används för att driva den bärbara datorn-och alla dessa problem kan lamslå din maskin. Men även om du saknar erfarenhet eller dator expertis, kan du gå om fastställande Dell batteri på flera sätt, som alla kräver något unikt verktyg.

  Du behöver:
  batteribyte laptop


  1
  Kontrollera din Dell laptop anslutningar. . . Det enklaste fixar är ofta de som avhjälpa datorns problem. Batteriet kan inte laddas om inte din nätadaptern är rätt inkopplad Kontrollera att nätadaptern är ordentligt ansluten till baksidan av din Dell-laptop, och att denna koppling inte har lossnat. Kontrollera också att nätadaptern tätt är ansluten till vägguttaget eller överspänningsskydd som är tillämplig i din situation.
  2.
  Anslut nätadaptern eller överspänningsskydd /grenuttag till ett annat vägguttag. Ibland ett vägguttag kan fel eller blåsas, vilket resulterar i ingen ström flyter fram och sålunda göra ditt batteri inte kan laddas via nätadaptern. I detta fall kan du försöka ansluta nätadaptern direkt till ett annat vägguttag, eller koppla ur överspänningsskydd och koppla in den (och i förlängningen din AC-adapter) till ett nytt utskänkningsställe.
  3.
  Se till att din överspänningsskydd /grenuttag är påslagen. Några av dessa enheter har egna strömbrytare på den översta sidan på sin kropp. Även om överspänningsskydd /grenuttag är korrekt ansluten till ett strömkälla, om strömbrytaren på enheten har vänt bort, alla enheter anslutna till eluttagslisten kommer att ha någon effekt (inklusive nätadaptern). Vänd denna växel tillbaka på, så att ditt batteri kan ladda.
  4.
  Överväg att ersätta batteriet. Kontrollera ditt ljus batteriindikator på botten eller på sidan av Dell laptop (beroende på din exakta modell) och avgöra om ditt batteri är död eller döende. Bärbara batterier som den som finns i din Dell laptop varar i cirka 1. 000 avgifterna innan de börjar delvis förlorar sin förmåga att hålla en avgift eller helt enkelt att dö helt och hållet. Vänd över din Dell laptop att avslöja botten av enheten. Hitta horisontella konturerna av batteriet längst upp i mitten av Dells undersidan. Du hittar den mekanism batterispärren nedanför, skjut den åt vänster för att lossa och pop ut det gamla batteriet för byte. Skjut in det nya batteriet tills det låses på plats.


Previous:nothing Next:hur man byter ett handledsstöd på en HP

Relaterade artiklar


 • hur man köper en ersättare stationär eller bärbar
 • Definitionen av programmerade io
 • hur man skriver ut från en bärbar dator till min stationära CP-skrivare
 • Vilka är fördelarna med att lägga till mer RAM-minne till en dator?
 • hur du lägger till RAM-minne till en bärbar dator
 • hur du tar bort en CMOS-batteri från en Compaq Evo N800
 • hur man kan ansluta datorer till tv-skärmar
 • hur man bygger ett hem multimediadator med DVR funktioner
 • hur man fyller en Canon PIXMA iP2600 patron
 • hur man byter skärmar på en Sony Vaio