Dator > hur man kan snabba upp din dator (PC)

 • hur man kan snabba upp din dator (PC)


 • En av de många irritationsmoment vi se när vår dator blir gammal är att vår dator verkar ta tid att öppna, vanligtvis med start och program. Detta är verkligen saktar ned arbete vi måste utföra särskilt om vi alla har en tidsfrist

  Du behöver:
  en miniräknare


  1
  att snabba. . upp din dator, måste du kolla efter virus. Ofta blir datorn långsammare på grund av virus som invaderar datorprogram eller filer. Du behöver bra antivirusprogram för att bekräfta ditt problem. Det är nödvändigt att uppgradera programvaran dagligen för en mer exakt upptäckt.
  2.
  Du måste defragmentera hårddisken. Den defragmentera verktyget under Systemverktyg i din mappen Tillbehör. Ta bort och spara filer eller program i datorn skapar spridda bitar i din hårddisk. Detta kommer att vara orsaken till din dator långsammare. Den defragmenterar Verktyget kommer att arrangera dessa bitar till en hel bit, alltså hjälpa din dator med bättre prestanda.
  3.
  Du måste rensa dina filer. Datoranvändare tycker att alltför många installerade program slöar ner datorn. Det är den osynliga delar som bromsar användningen av din dator även när du inte använder den. Windows-användare erbjuds mycket enkla instruktioner från Internet hur man kan förebygga dessa oönskade komponenter från lastning genom att starta. Detta kan bidra till att göra din bärbara dator eller dator startar utan problem.
  4.
  Du måste börja om genom att installera om operativsystemet helt. Radera allt från din dator kan vara nödvändigt och mer användbart än att titta på möjliga svar på varför datorn inte startar eller inte fungerar. Du måste säkerhetskopiera dina filer med hjälp av en extern hårddisk. Du kan också hitta bra artiklar om hur du avinstallerar och installerar dina program från internet.
  5.
  Om du fortfarande har problem efter att du har installerat Windows, sedan sin tid att uppgradera din PC. I systemets minne, som är den RAM, kommer att påskynda din dator. Du måste först veta hur mycket minne du kan lägga till, beroende på kontakterna på ditt moderkort. Det är steg på internet på hur du installerar RAM. Det rekommenderas att du max ut beroende på vad din dator klarar av. Den andra delen är grafikkortet som i en dyr dator, är den integrerade grafiken inbyggd i moderkortet. Även i andra datorer, det finns en separat grafik processor, ett mycket mer makt. Vet hur mycket ditt moderkort klarar av om du köper en.


Previous:nothing Next:hur man rengör en Epson 7800 skrivhuvud

Relaterade artiklar


 • vad är en seriell skrivare?
 • hur man byter batteriet på en IPAD
 • Hur konvertera en HP allt-i-ett-skrivare till trådlösa
 • hur man fixar Windows runtime error 76
 • Felsökning av en HP Deskjet 450 CBI skrivare som inte kommer att mata papperet
 • hur till göra min skrivare tillgänglig för alla datorer på mitt trådlösa nätverk
 • hur du installerar minne i IBM T42
 • hur man öppnar en Dell 2400 datorn
 • Diy audio usb
 • Hur delar jag en USB-skrivare?