Dator > definiera ett äldre system

 • definiera ett äldre system


 • Enligt PC Magazine, är ett äldre system en äldre dator eller stordator. Denna definition kan även tillämpas på programvara. Äldre system inte enbart definieras av sin ålder (dvs 20 år gammal). Termen hänvisar också till brist på lämpliga supportability av företag, oförmåga att anställa personal med nödvändig erfarenhet av det särskilda system eller systemets oförmåga att möta företagets behov

  Du behöver:. .
  Awdflash
  exe-filen.
  BIOS-uppdatering fil.
  Dator.
  Diskett.

  Definition

  kriterier som definierar ett äldre system omfattar systemets oförmåga som skall stödjas, bibehållas eller förbättras. Äldre system inte kan uppfylla företagens behov. Deras hårdvara är föråldrad eller komponenter är föråldrade. De är oförenliga med nytt system inköp. Säkerheten i systemet är nu i farozonen på grund av sin ålder. Det är inte längre tillräckligt tillgänglig dokumentation för det befintliga systemet, och systemet kan inte längre hantera den rådande arbetsbelastningen.

  Varför använda ett äldre system?

  Många företag använder fortfarande av system datum arv som erbjuder liten eller ingen tekniskt stöd bland annat frågor som är gemensamma med hjälp av äldre system. Det största problemet är att företaget oftast fortfarande är att tjäna pengar med hjälp av det gamla systemet. Dessutom händer det att affärskritiska funktioner körs på eller av äldre system och programvara. Övergår till en modern, stöds system utan att förlora vinst är ett stort problem för företag i dag.

  Exempel på Legacy systemanvändning

  En översyn av FN: Secret Service's datorteknik visade att byråns datorer endast varit operativa 60 procent av tiden på grund av ett beroende på en dator stordator som dateras till 1980-talet. Riksförbundet för statligt Chief Information Officers genomfört en undersökning av datorteknik i 2008, och svaren visade att över hälften av de tillfrågade anger kördes på äldre system. Ungefär hälften av dessa äldre system kördes kritiska funktioner.

  Hinder Övergång

  Det finns flera hinder som måste övervinnas för att ett företag eller organisation att övergången till uppdaterad programvara eller system. Genererar pengar till att köpa ett nytt system är en fråga. Det finns ett behov av att involvera personalen regelbundet för att underlätta kulturella övergången till ett nytt system. Ledningen måste vara med och ombord för att leda sina team att anamma nya system. Dessutom kan överföra alla gamla data i det nya systemet utgör ett svårt hinder som måste övervinnas.

  Utvecklas på Gamla Legacy Systems

  Ibland företag kommer att utvecklas på gamla äldre plattformar i stället för att använda pengarna för att uppgradera hela system. Detta kallas för en "bebyggd utplacering. "Till exempel skulle det kunna handla om att skapa en ny front-end användargränssnitt samtidigt utnyttja den gamla stordatorn som en databas. Många företag använder denna strategi, eftersom det sparar företaget tid och pengar genom att fortfarande tillåta funktionaliteten hos det gamla äldre system.


Previous:nothing Next:hur man byter logikkortet

Relaterade artiklar


 • hur Flash BIOS med hjälp av en USB-enhet
 • hur man rengör rödvin ur en dator
 • Felsökning av en IBM T41 laptop
 • hur du lägger till RAM-minne i Windows XP installera
 • hur man byter pekplattan på en bärbar dator
 • hur ta reda på om din bärbara dator har ett trådlöst kort
 • hur du tar bort minnen som är för små från en bärbar dator
 • hur man byter CPU i en MacBook
 • hur man ansluter en Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000
 • hur man använder en bärbar dator batteri