Dator > Vilka är fördelarna med att lägga till mer RAM-minne till en dator?

 • Vilka är fördelarna med att lägga till mer RAM-minne till en dator?


 • Ibland en minnesuppgradering föreslås när datorproblem komma upp. Ett minne uppgradering innebär att lägga RAM-chips i en dator. Många anser en minnesuppgradering för ett antal olika skäl. Fördelarna med en minnesuppgradering kan bero på hur du använder datorn.

  Undvik Långsammare dator

  multitaskers dra nytta av en minnesuppgradering eftersom mer minne betyder fler program kan köras samtidigt. Datorer kan uppleva betydande nedgångar när man kör ett större antal program på gång innan du uppgraderar minnet. Uppgradera minnet eliminerar detta problem, de extra minnet blir anslagits till öppnandet av flera program samtidigt. RAM-uppgraderingar är tänkt att påskynda en dator, men i verkligheten, de hjälper datorer att undvika flaskhalsar effekter när du försöker köra en massa high-minne program. Om alla RAM utrymme har använts när jag försöker öppna program till datorn orter med virtuellt minne på hårddisken, vilket saktar ner datorn en hel del. Den extra minne innebär att datorn inte behöver ta till hjälp av hårddisken för minnet.

  Mer Program Tillgänglighet

  I många fall vissa program kräver en viss mängd minne för att programmet ska köras ordentligt. En dator kan köra program som det kan ha varit olämplig att köra tidigare när minnet är uppgraderat.

  Snabbare läsning

  Att surfa på nätet efter en minnesuppgradering tenderar att vara märkbart snabbare än innan uppgraderingen. Webbläsare ladda snabbare efter en minnesuppgradering, oavsett Internet-anslutning hastighet. Förutom webbsidor öppna snabbare, kan en minnesuppgradering gör också Flash-innehåll öppna snabbare. Detta beror på att datorn använder hårddisken minne när den inte kan hitta RAM utrymme för att lagra data. Post-upgrade, mer RAM är tillgängliga, vilket gör sökningen snabbare

  Network Enhancement datorer anslutna till ett nätverk kan observera en ökning av nätverkets kapacitet efter en RAM-uppgradering. Detta sträcker sig till nätverk dela en skrivare. Människor som skriver ut en hel del punkter, särskilt objekt med grafik, kan se att en minnesuppgradering för att göra utskriften snabbare.

  bättre spel

  Datoranvändare som är förtjust i spel dra nytta av mer minne i flera olika sätt. Spel smidigare utan längre svarstider. Förutom att snabbare gameplay med färre ryckiga rörelser, en RAM uppgradering fördelar det visuella i ett spel också. Datorer med högre installerat minne har bättre 3D-rendering kapacitet än de med en minimal mängd RAM-minne. Bilder i ett spel bli renare och ljusare med en minnesuppgradering.


Previous:nothing Next:Felsökning en datorskärm som blir mörka

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag kontroller på en KVM-switch?
 • hur man byter en Phoenix BIOS
 • hur man använder linux data återvinning verktyg för att rädda en hårddisk
 • Hur får man en GeForce grafikkort att fungera på Mac OS X körs på en PC
 • vad är laserskrivare toner?
 • Felsökning av en laserjet 4250N
 • hur du installerar en skrivardrivrutin för PostScript
 • hur man kan ansluta datorer till tv-skärmar
 • hur man installerar ett PCI standard RAM controller
 • hur man installerar en HP laptop gångjärn