Dator > hur man bygger en dator videoredigerare

 • hur man bygger en dator videoredigerare


 • En videoredigering Datorn kör en icke-linjär redigering (NLE) program för att redigera video. Video brukade måste redigeras i den ordning som filmen spelades in (linjär redigering). Dock kan bilder nu digitaliseras och lagras på en dator. En användare kan sedan använda ett NLE program för att få tillgång till bilder och redigera filmen i vilken ordning han eller hon önskar. En NLE kräver en dator som kan utföra bra nog att hantera de påfrestningar som härrör videoredigering

  Du behöver:.
  Computer Case
  . Moderkort.
  Hard Drive (s).
  Disc Drive (s).
  Strömförsörjning.
  Grafikkortet.
  RAM.
  Processor.


  1.
  Installera processorn på moderkortet. Processorn måste kunna hantera en tung bearbetning last, så ju snabbare processor desto bättre. Moderkortet måste vara kompatibelt med processorn. Dessutom har moderkortet en egen chipset som den använder för att hjälpa bearbeta information. Ju bättre /snabbare chipset, desto bättre är det för prestanda.
  2.
  Installera processorns kylfläns /fläkt på moderkortet. Kylflänsen /fläkten som följer med processorn får eller inte får tillräckligt för att kyla processorn. Eftersom processorn arbetar, värmer upp den, vilket på lång sikt kan skada processor och orsakar det inte att fungera. Vissa processorer är kända för "rinnande varmt", så de kan behöva en kylfläns /fläkt som är från en annan tillverkare.
  3.
  Installera RAM på moderkortet. RAM-minnet skulle gå in bredvid processorn. NLE oss ta upp en massa minne när du kör och behandling (kallas rendering) video. Med så mycket RAM som möjligt hjälper till att göra video snabbare och ger jämnare resultat. Vid bedömningen av RAM, är en 32-bitars operativsystem (till exempel vissa Windows XP och Vista versioner) begränsat till 3 GB: s användbara RAM, så det rekommenderas att få en 64-bitars operativsystem för att maximera mängden RAM-minne som kan används.
  4.
  Installera strömförsörjning i målet, och se till att AC-kontakten är på baksidan av målet. Skruva strömmen i detta fall de fyra skruvhålen på baksidan av målet. Strömförsörjningen måste vara stark nog att driva alla komponenter i systemet och bör vara minst 500W.
  5.
  Installera moderkortet i ärendet genom att skruva fast den i lådan vid hålen runt kanten på moderkortet och en i mitten av moderkortet. Fallet bör vara tillräckligt stor för att passa moderkort, men också bör ge tillräckligt ventillation att hålla systemet svalt.
  6.
  Sätt hårddiskarna i målet, och skruva in dem i fall längs de två punkter på varje sida av hårddisken. Det rekommenderas att en hårddisk bara bör innehålla operativsystemet och program. Resten av hårddiskar bör lämnas för förvaring. Digital video tar upp mycket lagringsutrymme. Hårddiskar bör snurra i 7200 rpm och bör SCSI eller SATA. Ett annat alternativ är att använda solid state diskar (SSD), som är mycket snabbare än vanliga hårddiskar, men i mars 2010, SSD-enheter är mycket dyrt för stor kapacitet hårddiskar.
  7.

  Sätt i skivan kör in i ärendet. Skivan enheter kan skjutas i ryggen först framifrån i fallet och skruvas i på sidorna av enheten till på samma sätt som hårddiskar var. Den typ av skivenhet att installera beror vilka behov av redigeraren är. Om redaktören behöver exportera den slutliga redigera på DVD eller Blu-Ray, bör dessa enheter vara installerade i datorn.
  8.
  Installera Video-kortet i en ledig PCI-X kortplats på moderkortet, skruva fast den i målet på baksidan av målet. Grafikkortet är viktigt eftersom det kommer att ge exakta visning av videon som redigeras. Dessutom är ett grafikkort med eget minne och processor viktigt eftersom det hjälper att göra video och grafik snabbare utan att extra stress på systemets processor.
  9.
  Anslut strömkällan till systemet. Detta inkluderar att ansluta moderkortet, hårddiskar, skivenheter och möjligen grafikkortet.
  10.
  Anslut enheter till moderkortet. SATA-kablar som ska ansluta till baksidan av hårddiskar och diskenheter till moderkortet.
  11.
  Avsluta ärendet.

  tips och varningar


 • Beroende på NLE program och nivån på bildkvalitet krävs ett separat kort kan behövas för att fånga video. Detta kan vara ett firewire-kort, men det kan också vara ett kort som ansluts direkt till en kamera för att fånga okomprimerad video. Dessa typer av kort skulle införas i en PCI-kortplats.

Previous:nothing Next:hur man installerar en HP Solution Center 1401 skrivare

Relaterade artiklar


 • SD hastighet förklaras
 • Felsökning av en HP PC setup
 • hur man fixar en laptop kabellås
 • hur man ansluter en neo bärbar dator med inbyggd webbkamera
 • Hur delar jag en USB-skrivare?
 • Felsökning dator problem med spel
 • hur man köper en ersättare stationär eller bärbar
 • hur du gör din laptop batteri pågå ännu längre
 • felsökning av en mus i Windows 2000 Professional
 • hur du uppgraderar CPU på en pc