Dator > Vid målning tips

 • Vid målning tips


 • Du behöver:.
  arabiska nyckel topp etiketter

  Om du är trött på den oattraktiva eller utslitna höljet på datorn, lägga till färg, lyster, eller visuell Synchronicity med resten av rum eller kontor genom att måla den med sprayfärg. För en professionell och konsekvent färg jobb, följa rätt teknik sprutmålning. Ta alltid bort och demontera fall från tornet innan sprutmålning.

  Arbetsytan

  inrätta ett lämpligt arbetsområde för att säkerställa en lämplig lack samt fysisk säkerhet. Arbeta i ett väl ventilerat område och bär ansiktsmask för att förhindra inandning i hårda ångor. Använd skyddsglasögon för att skydda dina ögon. Täck alla ytor med slaktaren papper eller tidningar. När målning, prop ramen delar på aluminiumburkar, lutad mot väggen, för att förhindra att kanterna från att samla överskott färg eller fastnar på ytor.

  Förberedelser

  Slipa den befintliga måla på en metallhölje. Använd våt-torr sandpapper på en slipkloss. Börja med 220-slippapper och avsluta med 320-slippapper. Använd ett slag trasa för att torka bort eventuellt damm, och se till att din arbetsplats är fri från damm före målning till att inga partiklar fastnar i det nya lack. Om du målar en plastlåda, allt du behöver göra att se till att den är ren för att säkerställa korrekt färgens vidhäftning. Rengör plast med lösning av vatten och diskmedel. Alltid prime ytan med en spray primer före målning. Använd en självetsande primer för metall och plast primer för plast. Använd två lager primer och slipa ytan mellan lagren samt efter sista lagret med 600-slippapper våt-torr sandpapper. Låt skikt för att torka, efter den torra tid som anges på burken. Torka slipning bort damm med halshornet trasa.

  sprutmålning Teknik

  Använd bil emaljen sprayfärg på metall och plast sprayfärg på plasthölje. Använd korrekt sprutmålning teknik för att eliminera droppar och samla på ytan av ärendet. Börja längst ner och använda rygg-och-tillbaka svepande rörelser, gradvis flyttar uppåt. Håll inte munstycket närmare än åtta inches från ytan som målas upp. Använd flera lager av färg och låter varje lager torka mellan. Följ den torra tid som anges på burken.

  Finishing

  Rätt efterbehandling kommer att förbättra lyster och skapar ett skyddande hölje. Vänta ett par veckor efter sprutmålning till slut, så färgen har gott om tid att bota. Starta efterbehandling av sand polering fallet. Använd våt-torr sand papper doppad i vatten, och hålla den fuktig hela slipning. Börja med en lätt slipning med 800-grit sandpapper, flytta sedan 1200-grus, följt av 1. 500-grus, och avslutar med 2. 000-slippapper. Kontinuerligt torka överflödigt vatten bort med en mjuk trasa. Avsluta slutbehandling genom antingen sprutning flera lager klarlack eller med en effekt buffert att ha flera färgskikt skydd gnugga förening.


Previous:nothing Next:DVD R vs DVD RAM

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • hur man köper en ersättare stationär eller bärbar
 • hur du ansluter en skrivare till en HP laptop
 • Varför ska jag spara dokument på en enhet i stället för på skrivbordet?
 • hur man installerar 9800 GX2 grafikkort
 • hur man hittar ut bläckpatronen som behövs för en Canon-skrivare
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare
 • hur man hittar ut sidan avkastningen av skrivare bläckpatroner
 • hur ta reda på bläcknivåerna i en HP-skrivare
 • hur fylla bläck i en Canon-skrivare