Dator > Fördelar med bärbara datorer i college klasser

 • Fördelar med bärbara datorer i college klasser


 • Eftersom popularitet och tillgänglighet av bärbara datorer har ökat under senare år, kommer alla som går in på ett campus se studenter i bibliotek och klassrum dra ut bärbara datorer att ta anteckningar eller surfa på Internet. Även tillåter studenter att använda bärbara datorer i klassen är fortfarande bred debatt, med hjälp av bärbara datorer på college klasser ger flera fördelar.

  Portabilitet

  De flesta bärbara datorer är ungefär lika stor som en anteckningsbok, så de kan lätt gled in i en bok väska och fördes till klass eller biblioteket. En bärbar dator kan enkelt flyttas runt en högskola klassrummet, och eleverna behöver inte sitta vid stationär dator terminaler eller slösa tid väntar på att få tillgång till en stationär dator om man inte är tillgänglig för användning för tillfället.

  Tillgänglighet

  En bärbar dator innehåller tillräckligt med minne för att rymma ett helt bibliotek, vilket gör den studerande att få tillgång till viktig information nästan direkt utan att behöva hänvisa till en lärobok. Online biblioteksdatabaser låter studenten resurser åt information i klassrummet från den bärbara datorn utan att behöva lämna klassen och ta en tur till biblioteket.

  Speed

  Många studenter missa viktig information på föreläsningar eftersom de inte kan hand-skriva anteckningar tillräckligt snabbt. Efter att ha bärbara datorer i ett college klass tillåter eleverna att skriva ut anteckningar, som ofta är snabbare än handstil. Eleverna är inte heller oroa dig för Värmland när du skriver på en ordbehandlare, som kan vara särskilt användbart om en föreläsare talar snabbt eller inte lämnar en kopia av föreläsningsanteckningar.

  Organisation

  med bärbara datorer i klassen kan eleverna skapa filer för särskilda klasser och organisera information från föreläsningar i en ordbehandlare efter datum eller betydelse. Ordna anteckningar på bärbara datorer är mycket lättare eftersom eleverna inte behöver gevär genom papper söka efter ett specifikt dokument eller riskerar att förlora ett papper när allt lagras på en dator.

  Kommunikation

  Eleverna kan samarbeta med andra studenter på grupparbeten med sina bärbara datorer med tillgång till informationsresurser på Internet, dela filer via e-post eller på CD-eller enheter minne och engagerande med varandra på forum, anslagstavlor och andra communities. Anteckningar kan delas mellan klasskamrater, och läxor filer kan mailas till professorn.


Previous:nothing Next:hur man uppgraderar en minnesmodul

Relaterade artiklar


 • hur man köper en ersättare stationär eller bärbar
 • Skillnaden mellan AMD Athlon & AMD Turion
 • hur man fyller dell skrivare bläckpatroner
 • Cordless Keyboard instruktioner
 • hur du ändrar inställningarna fläkten på min laptop
 • hur du ansluter din fax till datorn
 • hur ta reda på om din bärbara dator har ett trådlöst kort
 • felsökning av en dim laptop skärm
 • laptop lcd anvisningarna för byte
 • hur man fixar Windows runtime error 76