Dator > Felsökning av en laserjet 2500n

 • Felsökning av en laserjet 2500n


 • LaserJet 2500N skrivaren är ett medelstort laserskrivare som ger snabba utskrifter och god kvalitet samt nätverksanslutning. Möjligheten att ansluta HP 2500N till företagets nätverk innebär att det kan delas mellan många olika medarbetare. Detta i sin tur kan minska de totala kostnaderna och eliminera behovet för varje arbetstagare kan ha sin egen skrivare. För att få ut det mesta av den 2500N är det viktigt för skrivare för användare att få vissa grundläggande felsökning färdigheter. Professionell service för dessa laserskrivare kan vara kostsamt, så en förmåga att lösa små problem på egen hand är viktigt.

  Du behöver:
  Computer
  . Liten skruvmejsel ställa.

  Problem med nätverk


  1.
  Titta på nätverkskortet i skrivaren och notera ljusen. Om den gröna lampan blinkar är skrivaren emot data från nätverket. Om den gröna lampan lyser stadigt är skrivaren ansluten till nätverket och väntar på kommandon. Om inga lampor lyser, eller om ljuset är bärnsten, det finns ett problem med kommunikationen på nätet.
  2.
  Bort nätverkskabeln från skrivaren, sedan försiktigt lägga tillbaka i. Kabeln skall snäppa fast, och det bör inte dra ut lätt. Kontrollera också nätverkskabeln på väggen plattan och kontrollera att den sitter ordentligt fast.
  3.
  Tillbaka nätverkskabeln om problemet kvarstår. Se till att kabeln inte är vikt eller böjt. Om ersätter nätverkskabeln inte löser problemet, till nätverkskortet i sig troligen behöver bytas.
  4.
  Vrid skruvarna som håller nätverkskortet på plats. Om skruvarna inte går att slå för hand, använd en liten skruvmejsel för att lossa dem. Skjut försiktigt in kortet ur skrivaren och lägg den åt sidan. Skjut in den nya nätverkskortet på plats och tryck in den tills den sitter på plats. Fäst kortet med tumskruvar och testa skrivaren.

  Pappersmatning Problem


  1.
  Skicka ett test jobb till skrivaren och lyssna som skrivaren hämtar papper. Om du hör ett ljud crinkling är skrivaren troligen att plocka upp flera ark istället för bara en.
  2.
  Dra ut pappersmagasinet och lossa alla papper. Fan sidorna och leta efter några trasiga eller plisserat papper. Kasta dåliga ark och sedan ladda magasinet tills det är halvfullt. Om pappersmagasinet på HP2500N är överfullt, kommer det att plocka ofta upp flera pappersark.
  3.
  Lyft dörren tonerkassetten och dra försiktigt ut tonerkassetten ur skrivaren. Ta bort eventuellt papper som fastnat under toner, placera sedan tillbaka tonerkassetten i skrivaren och skicka utskriftsjobbet igen.


Previous:nothing Next:felsökning av en bärbar dator strömförsörjning

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en trådlös skrivare till ett trådlöst pc
 • hur man fyller en Kodak bläckstråleskrivare
 • Lägga till en nätverksskrivare på Vista
 • hur man berättar vad trådlöst kort i din bärbara dator
 • hur man installerar en Epson POS-skrivare
 • hur man uppgraderar en minnesmodul
 • hur man hittar ut sidan avkastningen av skrivare bläckpatroner
 • Skillnaden mellan AMD Athlon & AMD Turion
 • dell inspiron bärbar dator fan felsökning
 • hur du uppgraderar CPU på en pc