Dator > sätt att påskynda en micros uppringda modem

 • sätt att påskynda en micros uppringda modem


 • Användare som gör grundläggande användning av Internet hittar uppringd tjänst ett prisvärt och effektivt alternativ till kabel-, DSL-eller satellit bredband. . Medan kostnaden för både tjänsten och den hårdvara tenderar att vara lägre för uppringd tjänst, kommer användarna uppleva några nackdelar nedladdningshastigheter och kan konstatera att även enkla uppgifter som att kontrollera e-post och surfning bromsas bortom de hastigheter som behövs för enkel och bekväm användning av Internet. Men det finns flera sätt att öka den hastighet med vilken modemet skickar och tar emot data.

  Kvalitet på Modem och Telefonlinjer

  Äldre telefonlinje överföra data med långsammare än nyare linjer. Användare som har åtkomst till Internet via uppringd modem bör se till att de får tillgång till den högsta kvaliteten linjer, tillverkad av mycket ledande kabel, i syfte att öka ringa upp hastigheter. Liksom telefonlinjer, vissa modem innehåller högre halter av anslutningar än andra. När shopping för en uppringda modem, låt inte priset vara den enda avgörande faktorn. Forskning och köpa ett modem som är konstruerade för att ge optimal prestanda över ett brett spektrum av telenäten.

  Samtal väntar och Övriga Telefoni Alternativ

  När telefonlinjen överför data, kommer telefonsystemet behandla inkommande samtal som det skulle när man pratar i telefon. Om du har Samtal väntar eller konferenssamtal alternativ, kommer ett inkommande samtal skicka en intermittent pipande signal till telefonlinjen. Denna signal kommer att störa de signaler som redan håller på att överföras mellan ditt modem och din Internetleverantör, bromsa eller ens kopplar modemet. För att undvika detta, kontrollera med din telefon tjänsteleverantör reda på hur du avaktivera Samtal väntar och andra liknande funktioner innan du startar Internet sessioner.

  Software-Based hastighet ökar

  Många fria program är tillgängliga för att öka hastigheten med vilken data strömmar genom en uppringd anslutning med hjälp av kompression. När dessa program att visa en webbplats som innehåller stora mängder av grafiska-, video-eller ljuddata, omdirigera de uppgifter via en online-proxy som sedan skickar en komprimerad version av den information som lagras på webbplatsen till modemet. Vissa webbläsare, t. ex. Palm OS Blazer webbläsare är anpassade för att uppnå samma effekt utan extra programvara. Andra webbläsare ignorerar grafik och video helt och hållet, eller utvecklas med inbyggda verktyg för att öka hastigheten över långsamma nätverk, till exempel Opera, som har en "Opera Turbo" funktion för att öka beter fart under dessa villkor.

  Förändringar modeminställningar

  Avancerade användare kan ändra hur modemet själv driver, förändrar dess lägsta och högsta tillåtna nivåerna för överföringen, invalidiserande programvara kontroll av modemets flödeskontroll, öka kapaciteten i modemets ta emot /sända buffertar och göra andra justeringar. Medan effektiva, kan dessa ändringar skada eller inaktivera en uppringda modem om det utförs felaktigt och rekommenderas inte för nybörjare.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man rengör ett LaserJet 1100

Relaterade artiklar


 • kapaciteten hos datateknik i undervisningen
 • lägga till ett hi-omvandlaren USB Host till din dator
 • information om mobil teknik
 • Inaktivera en extern CD-enhet knappen
 • hur man byter ett grafikkort i en Dell OptiPlex skrivbord
 • hur man använder en extern hårddisk för en Windows Home Server
 • Hur skriver jag ut på ett trådlöst nätverk?
 • hur man använder scannern på en HP PSC 1401 skrivare
 • hur man konstruerar en grundläggande dator
 • instruktionerna för att installera ny strömförsörjning på HP Windows Me