Dator > hur man demonterar en modell gateway laptop 6022

 • hur man demonterar en modell gateway laptop 6022


 • Demontering din Gateway laptop kan verka som en hotfull projekt, särskilt om du aldrig har försökt en stor dator demontering. Lyckligtvis när det gäller Gateway 6022 är detta inte en svår uppgift. Ändå måste du ta väl hand vid hantering av viktiga datorkomponenter. Minsta lilla skada kan göra din bärbara dator oanvändbar. Om du tar dig tid och uppmärksamma vad du gör, kommer du att bli bra

  Du behöver:. .
  Antistatiskt wrap
  Phillips-skruvmejsel.
  Skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn, koppla bort kabeln och stäng LCD-displayen. Ta bort eventuella andra kablar eller externa enheter, sedan placera den bärbara datorn nedåt på en plan yta och ta bort batteriet.
  2.
  Fäst ett antistatiskt wrap på handleden, anslut utvidga tråd klipp på inmurningskassetten av den bärbara datorn. Detta för att hindra stötar från statisk elektricitet.
  3.
  Ta bort de tre Phillips-skruvar nu exponerats av batteriet. Placera den bärbara datorn uppåt och öppna sedan på LCD-displayen så långt det går.
  4.
  Använd en liten skruvmejsel för att lossa behålla tangentbordet med flikar behing den "F1", " F11 "och" "nycklar. Använd samma skruvmejsel för att bända upp och ta bort tangentbordet som sitter mellan tangentbordet montering och LCD-display.
  5.
  Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn basen och placera den nedåt över styrplattan och handledsstödet. Koppla bort tangentbordet är bandet kontakten från moderkortet.
  6.
  Stäng LCD-display och placera den bärbara datorn nedåt. Använd en Phillips-skruvmejsel för att ta bort fästskruvarna fäster hårddisken, täcker RAM, CPU och trådlöst kort plast till botten höljet. Avlägsna plastskydden och ställ dem åt sidan.
  7.
  Lyft ut hårddisken i enheten facket och ställ den åt sidan.
  8.

  Släpp två behåller flikarna på vardera sidan om RAM-modulen och vinkla den upp i 45-graders vinkel, skjut ut den ur minnet facket och ställ den åt sidan.
  9.
  Ta bort de två skruvarna som håller CD-ROM, DVD-ROM-eller optisk enhet till den bärbara datorn. Skjut köra ut den optiska enheten facket och ställ den åt sidan.
  10.
  Avskaffa de återstående Phillips-skruvarna från botten höljet. Placera den bärbara datorn uppåt och öppna LCD-skärmen så långt det går. Koppla video, styrplatta och LCD stickkontakten. Stäng LCD-skärmen och placera den bärbara datorn nedåt på nytt. Lyft CPU och kylfläns ur den bärbara datorn höljet.
  11.
  Bänd ner höljet mycket sakta och med en skruvmejsel.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man byter omriktaren på en Dell Inspiron 1150

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en HP ze4910us tangentbord
 • hur man använder en dator minneskortläsare
 • Felsökning av en HP Photosmart 7350
 • hur du uppdaterar drivrutinen för ett ljudkort
 • hur man installerar en HP 4215xi skrivare
 • Hur kan jag titta på TV på min Dell laptop?
 • Hur kan jag återställa filer från en dålig hårddisk?
 • genomsnittliga priset på persondatorer
 • input och output-enheter på datorn
 • hur du lägger till minne till en Dell D600