Dator > hur man ansluter en bärbar dator till en Sony TV

 • hur man ansluter en bärbar dator till en Sony TV


 • Titta på video på din bärbara dator kan vara användbart i vissa situationer, men när du vill uppleva visuella på en större skärm med mer kraftfulla högtalare, kan du ansluta din bärbara dator till din Sony-TV. Beroende på din laptop modell och exakt modell av din Sony TV, det finns ett antal sätt att göra detta, från S-Video till VGA-kabel. Ansluta en bärbar dator till en Sony TV är enkel, så länge du har rätt kablar

  Du behöver:. .
  S-Video-kabel
  RCA till S-Video-kabel-omvandlaren.
  VGA-kabel.
  PC-till-TV-omvandlare.


  1.
  Kontrollera portarna på din bärbara dator. Hur din bärbara dator är konfigurerad kommer att avgöra vilken kabel du använder för att ansluta din bärbara dator till Sony tv. Om du har en äldre bärbar dator kan du behöva gå S-Video rutt. S-Video kablar har en fyra stift rund kontakt i ena änden, tillsammans med en partiell RCA-kontakt array, som består av en vit (ljud) stiftet och en röd (ljud) stift. Anslut den motsatta kabel slutet av denna matris till S-Video Out-port på datorn.
  2.
  Anslut fyra stift runda kontakten till din Sony-TV. Om din bärbara dator har anständiga högtalare, kommer detta att vara allt du behöver göra, men om du hellre vill höra ljudet genom TV: ns högtalare, anslut den vita och röda stift till de vita och röda RCA-portar på baksidan av din Sony TV .
  3.
  Använd en RCA till S-Video-kabel adapter om Sony TV inte erbjuder sina egna S-video-port men din laptop har en S-videoutgång. Anslut ena änden av S-Video-kabeln i din bärbara dator som i steg 1. Anslut fyra stift runda kontakten i andra änden direkt i omvandlaren. Kör omvandlare fulla RCA-kabel array ut till din Sony TV och matcha den vita, gula och röda RCA piggar upp med den vita, gula och röda RCA-portar på baksidan av din Sony-TV.
  4.

  Anslut enheter som använder en VGA-kabel istället. Detta är en vanlig kontakt på många bärbara modeller. Par din VGA-kabel med en PC-till-TV-omvandlare i denna konfiguration. Anslut 15-stifts kontakt i ena änden av VGA-kabel till VGA-porten på din bärbara dator.
  5.
  Anslut den andra 15-poliga änden av VGA-kabeln direkt i PC-till-TV-omvandlare. Kör antingen en S-Video-eller RCA-kabel från den andra änden av omvandlaren till din Sony-TV, beroende på vilka portar din Sony-TV erbjuder. Anslut RCA-kabeln till konverteraren och anslut sedan RCA vita, gula och röda stift till motsvarande portar på baksidan av Sony. Eller anslut S-video-kabel till omvandlaren, kör sedan fyra stift runda kontakten och vita och gula RCA stift till din TV och göra anslutningar på lämpligt sätt.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:Hur kan jag lägga till musik till ett IPAD från en dator?

Relaterade artiklar


 • hur man kommer åt systemets BIOS med ett ASUS moderkort
 • hur du gör din egen N64 till PC-adapter
 • hur man ansluter en Dell Inspiron 8600 till en TV
 • hur man installerar en bläckpatron i en Lexmark-skrivare
 • hur du kan visa historik i en dators minne
 • hur du formaterar en 500 GB hårddisk
 • hur man ställer en kanon 530 skrivare till ljusare bläck
 • hur du installerar ett ljudkort i Windows XP Home Edition
 • Hur konvertera björnbär bilagor på Kindle
 • det bästa lilla bärbara datorer