Dator > ENERGY STAR-skrivare som fungerar med Windows Vista

 • ENERGY STAR-skrivare som fungerar med Windows Vista


 • Du behöver:
  skrivare
  . Printer data sladden.
  Skrivarens nätkabel.
  Grenuttag.
  Installations-CD.

  Energy Star-programmet började 1992 som ett joint venture mellan US Environmental Protection Agency och Department of Energy för att uppmuntra produktion av konsumentelektronik och vitvaror som uppfyller strikta riktlinjer för energianvändning. Målet med programmet är att minska utsläppen av växthusgaser genom minskning av energianvändningen. Alla tillverkare ingår här är certifierade partners med Energy Star, och varje av de detaljerade skrivare är kompatibla med Windows Vista.

  Hewlitt Packard

  På HP PhotoSmart C4780 är en allt-i-ett-skrivare modell som skriver ut, kopierar och skannar dokument i färg eller svartvitt medan det fortfarande är budget-vänliga med ett pris på ca $ 100. Den PhotoSmart raden av skrivare är specifikt inriktade mot produktion av labbkvalitet, och C4780 är inget undantag. Den här skrivaren kan skriva ut foton med eller utan dator med hjälp av LCD-displayen med HP TouchSmart-ramen. Om din fritidsintressen inkluderar scrapbooking eller fotografering, eller om du bara använda skrivaren för tillfällig dokumentet kommer den här skrivaren att göra jobbet.

  Kodak

  Kodaks ESP 3250 är en allt-i-ett skrivare som skriver ut högkvalitativa foton och är girig på bläckanvändning. För mindre än $ 150, är denna skrivare inriktad mot hemmakontoret miljön. Det går långsamt att skriva ut, men om du inte har bråttom bläck besparing att kompensera för förseningen. Kodak har utformat sin skrivare så att skrivhuvudet är en del av skrivaren och inte på bläckpatronen. Det är därför bolagets bläcket är billigare än mest --- allt från $ 10 to $ 20 vardera för svart och trefärgs bläckpatroner. Skrivaren kan skriva ut på papper storlek 4 x 6 inches till 8. 5 x 14 inches och automatiskt justerar kvalitet för vanligt papper eller fotopapper. Från vanligt handlingar till grafik och högupplösta bilder, är denna skrivare utrustade för att klara uppgiften.

  Epson

  Epson Artisan 810, pris på ca $ 200, är en allt-i-ett-skrivare med inbyggd trådlös och Ethernet-nätverk-teknik. Det är också en verklig allt-i-ett som, utöver utskrift, kopiering och scanning, är det också en fax. Det har utskriftshastigheter på cirka nio sidor per minut i svartvitt eller färg. Det finns en stor LCD-display som låter dig redigera och foton förhandsgranska före utskrift. Skrivaren har också iPhone och IPAD skriva möjligheter, med de iPrint programmet hämtas till enheten. En bonus funktion är dess förmåga att ladda MP3 och mobiltelefoner genom tillgängliga portar på skrivaren. Om du har flera användare ut i hemmet kontorsnätverk kan den här skrivaren hanterar arbetsbördan.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:energiförbrukning på en bärbar dator jämfört med en stationär

Relaterade artiklar


 • hur du lagrar HP-tonerkassetter
 • hur du ansluter två st torn med en bildskärm
 • hur man raderar en CD med datorn torn
 • hur man kan återställa en Dell Inspiron 8200 till fabriksinställningar
 • hur man rengör munstycken skrivhuvud
 • hur man fixar en zip-enhet
 • hur man bygger en billig anpassad dator på nätet
 • hur man installerar en HP 940c skrivare i Windows 2000
 • hur man uppgraderar en Asus Eee PC hårddisk
 • hur man lär sig om ett tangentbord