Dator > typer av trumman plotter skrivare

 • typer av trumman plotter skrivare


 • En plotter används för masstransport av grafik och design i tryckt format. . Detta verktyg används för att skriva ut stora och små bilder, foton eller konstverk. En trumma har en vals som flyttar runt för att överföra bilden på papper. Skrivaren skriver ut med färgpennor och pennor precis som manuella ritningar.

  Bläckstråle

  Det finns både fördelar och nackdelar med att använda en bläckstråleskrivare plottning skrivare. Några av fördelarna är utskriftshastigheten, automatisk skrivhuvud rengöring och automatisk inriktning funktioner. Skrivare av denna typ kommer ut i hög kvantitet som liknar en vanlig bläckstråleskrivare. Den bläckstråleskrivare har en motor som tillåter snabbare reproduktion. Bilder och text verkar vara skarp, ren och professionell. Även om det finns många fördelar, det finns vissa nackdelar också. Byta ut bläckpatronen kan bli kostsamma och blockeringar av bläck är möjligt trots skrivarens rengöring funktioner. På grund av den låga livslängden på skrivaren, kan enheten kräva utbyte eller reparation av interna komponenter.

  Termisk

  Skrivare som producerar en stor mängd bilder och pappersarbete använda denna typ av skrivare som fungerar som liknar faxen. Termisk skrivare producera trycksaker grafik som är högre kvalitet än standard fax. Tryckeriet utrustning kan skriva ut upp till 2 inches per sekund med en upplösning på 400 punkter per tum. Det är halvautomatisk och kan använda olika storlek papper. Endast termiskt papper används för denna typ av skrivare. En stor fördel med att använda en termisk plotter är att kvaliteten och bilder bevaras under en längre tid om korrekt lagring förfaranden används.

  LED

  LED trumma skrivare används av företag som är engagerade i reprografi. De stora skrivare kan köra hela dagen för att skriva ut stora kopior och återge högre mängder snabbt. Enheten fungerar precis som kopiatorer där ljus används för att kopiera bilden. Resolutionen är mycket högre än med inkjet-enheter. LED plotter skrivare kan också skanna och kopiera liknar multifunktionsmaskiner. Precis som för bläckstråleskrivare, är enheten också vara brett format reproduktion. Denna typ är den snabbaste reproduktion apparaten tillgänglig och mycket snabbare än bläckstråleskrivare. Även LED reproduktion enheter kostar mycket mer än andra skrivare, kan användaren göra upp för kostnaderna för instrumentet med lägre utskriftskostnader kostnad per sida.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man kan återställa systemet exec state backup

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en cd-enhet som håller poppar ut på min laptop
 • hur man hittar MHz för en Intel Pentium-processor
 • hur du installerar en skrivardrivrutin i en Lexmark X2500
 • hur man uppgraderar en Dell Precision 470 med dubbla cpu
 • felsökning av en windows virtuellt tangentbord
 • hur man ansluter en PS3 till en datorskärm
 • Lägga till en skrivare genom en IP-adress
 • hur man installerar en P4 processor
 • hur man använder en bärbar dator och en mobiltelefon för tillgång till Internet
 • hur man använder dator högtalare till TV