Dator > information om HP bärbara datorer

 • information om HP bärbara datorer


 • Hewlett-Packard Company, mer känd som HP, är en amerikansk-baserad teknik företag mest känt för sina persondatorer, eller datorer. Faktum är att från och med 2010 är HP den världsledande leverantör av dator transporter. Sina bärbara datorer eller bärbara datorer-designad för mobilt bruk-spelar en viktig del av en sådan dominerande ställning, med en mängd som täcker alla typer av datoranvändare

  Beginnings

  HP lanserade sin första PC, HP-85, 1980. Det var inte förrän 1982, dock att bolaget gjorde sin första bärbara ett, HP-75C. Det hade 16K RAM och 48K ROM och den fungerade också som en klocka och utnämning alarm.

  Evolution

  Under 1991 introducerade HP sin första bärbara dator med en flip design kallad HP 95LX. Det var känt för att vara stor som en stor fickdator ännu innehar datorkraft för en stationär dator. Det kan alltså ses som den första verkliga prototypiska HP notebook. Två år senare introducerade HP att HP OmniBook 300, berömd på den tiden för att ha tillräckligt med batterikraft för att sista längden på en flygning över hela USA. Det var inte förrän 1995, dock att HP äntligen slagit guld på den bärbara marknaden med debuten av paviljongen. Denna serie är företagets mest populära lineupen av datorer

  Notebook Lineup

  HP Pavilion är den mest populära bärbara datorn serien som HP har att erbjuda, främst på grund modeller i denna serie köra allt från daglig användning av mer hög prestanda. The Pavilion dm3z och dm3t i synnerhet har ultratunna design för att minska vikten, och Pavilion dv-serien är tekniska kraftpaket för dem som är intresserade av att spela videospel.

  anmärkningsvärda är Compaq Presario serie av bärbara datorer, en följd av HP Compaq förvärvande PC bolag under 2002, bärbara datorer i den här serien är utformade med lagom funktioner för människor som behöver dem för att göra de mest grundläggande uppgifterna , såsom kontroll e-post och utför ordbehandling. The Envy-serien är den absoluta högsta nivån notebook lineupen att HP har att erbjuda. Inte bara är avundsjuka bärbara datorer byggda för hög prestanda, men de är också utformade för ultra-portabilitet.

  Reception

  Gartner, Inc. , ett Connecticut-baserade rådgivande företag som är specialiserat på IT-forskning, rapporteras 2010 att HP hade nästan 20 procent av PC-marknadsandelen, som omfattar försäljningen av bärbara datorer. Dess främste i försäljning av datorer, dock inte omfattar sfären av tillförlitlighet. Enligt en 2009 rapport från hemelektronik garanti bakom SquareTrade var HPs bärbara datorer bland de minst pålitliga på marknaden, med cirka en 16 procent felfrekvens.

  Pris

  Prissättningen av HPs bärbara datorer beror på typen av kund som varje maskin är konstruerad. Bärbara datorer som Compaq Presario-serien är oftast det billigaste, med priser så låga som $ 399,99 efter avdrag och med 2010. På andra sidan av skalan är avundsjuka serien, som kan kosta så mycket som $ 1,499. 99 efter rabatter och med 2010.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man gör en mario laptop hud för Toshiba

Relaterade artiklar


 • Hur hjälper datorer företag?
 • datorer i Utbildning
 • det bästa lilla bärbara datorer
 • hur man bränner en skrivbar CD
 • Felsökning datorskärm justeringar
 • hur man lämnar in en iPhone app online
 • hur du ställer in diamant surroundljud
 • hur man installerar notebook moderkort
 • hur man hittar mitt nätverk nyckel för vinna mobil på en Mac
 • hur man använder en inbyggd webbkamera på en bärbar dator