Dator > information om HP PC

 • information om HP PC


 • Hewlett-Packard Company, mer känd under förkortningen HP, är en teknik bolag baserat i Palo Alto, Kalifornien. Det är kanske mest känd för sin personliga datorer eller datorer. Faktum är att från och med 2010 är HP den världsledande leverantör av PC-leveranser

  Historia

  HP: s första PC var HP-85, ett skrivbord släpptes 1980, som såg liknar en skrivmaskin. Sin första bärbara dator, HP-75C-den fungerade också som en klocka och utnämning larm-följt 1982. Den första HP bärbara datorer, det 95LX och OmniBook 300, dök upp i 1991 och 1993, respektive. Det var Pavilion-serien, men som verkligen lanserade HP: s rykte i branschen när det debuterade 1995. Idag, de förblir företagets mest populära sortiment av datorer, främst för att de kör spektrat av datorer från daglig användning till hög prestanda.

  HP Bärbara datorer /bärbara datorer

  Med förvärvet av PC företaget Compaq 2002, ärvde HP Compaq Presario-serien. Dessa datorer utgör en del av företagets bärbara linje för vanliga användare som bara behöver sina maskiner för att utföra grundläggande datoranvändning uppgifter såsom e-post och ordbehandling. Från och med april 2010, Pavilion dm3z och dm3t serien omfattar HP: s bärbara dator, och Pavilion dv-serien är tekniskt kraftpaket för dem som är intresserade av att spela videospel. The Envy-serien representerar bolagets top-of-the-line bärbara datorer.

  HP Stationära datorer

  Pavilion P-serien representerar HP: s lägsta nivå av stationära datorer i april 2010, utformad med tillräcklig kraft och funktioner för grundläggande datoranvändning. Slimline representerar bolagets slanka och eleganta skrivbord, och Elite är den högsta nivån maskin. HP erbjuder även allt-i-ett-datorer, som kombinerar datorn och bildskärmen.

  Reception

  Under 2010, informationsteknik Gartner, Inc. rapporterade HP hade nästan 20 procent av PC marknadsandel. Under föregående år, dock påpekas dator publicering PC World och hemelektronik garanti leverantör SquareTrade att HP rankas som en av de lägsta företag i form av PC tillförlitlighet.

  Prisklass

  Prissättningen av HP-datorer beror på typ av kunder som varje maskin är konstruerad. De datorer avsedda för daglig användning är de minst dyra, går till så lågt som $ 300 efter rabatter och med april 2010. På andra sidan av skalan är de högpresterande datorer. Den Avund är den dyraste som HP har att erbjuda, kostar så mycket som $ 2,000 efter rabatter och med april 2010.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:för-och nackdelar med att använda digital teknik

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP psc 1315xi skrivare
 • hur man fixar en trasig Enter på en bärbar dator
 • hur man klona en laptop disk
 • hur man installerar Toshiba Satellite 1715xcds RAM
 • hur man använder mobila enheter
 • hur till låsa CMOS på en thinkpad 390e
 • hur man uppgraderar en Dell 8500 processor
 • felsökning av en hub usb rot
 • hur man uppgraderar en latitud C800 cpu
 • bästa cpu kylare fans