Dator > hur reparera en Compaq M2000 bärbar dator

 • hur reparera en Compaq M2000 bärbar dator


 • Compaq M2000 bärbar dator kan drabbas av en rad problem, bland annat back-ljus misslyckanden, lösa kablar och bångstyrig tangentbord. Lyckligtvis kan du felsöka enkelt och reparera dem alla i ditt hem även om du saknar tidigare erfarenhet dator reparation. Med en Phillips huvud och skruvmejsel i högsta hugg, kommer du in för att hantera uppgiften

  Du behöver:. .
  Phillips skruvmejsel
  Skruvmejsel.


  1.
  Kontrollera att nätadaptern för Compaq M2000 bärbar dator är ordentligt ansluten till strömkällan och på baksidan av den bärbara datorn. .
  2
  Justera inställningarna monitorns ljusstyrka om skärmen är mörk, inställningarna av misstag ha fått avslag. Ljusstyrkan funktionsknappar högst upp på tangentbordet ovanför sifferknapparna.
  3.
  Flip Compaq M2000 bärbar dator för att ta bort batteriet. Batterierna räcker vanligtvis ungefär 1. 000 kostnader, så din Compaq kan inte slå på grund av en död litiumbatteri. Lägg märke till horisontell disposition av batteriet längst upp i botten av enheten. Skjut batteriets Stängningsanordningen strax under denna till vänster och låt batteriet hoppar ut.
  4.
  Bort din Compaq M2000 bärbar dator är tangentbordet om det har slutat i drift. Vänd över enheten och ta bort alla skruvar är markerade med en liten tangentbord ikonen med Phillips skruvmejsel.
  5.
  Vänd den igen och ta bort tangentbordet sköld, som ligger omedelbart under botten av skärmen och strax ovanför själva tangentbordet. Använd en kil-liknande verktyg, som i slutet av en skruvmejsel för att bända upp änden av skärmen försiktigt upp att den hoppar ut.
  6.
  Dra tangentbordet ut något för att avslöja tangentbordskabeln som ansluter ned på tangentbordet till basen på Compaq M2000 bärbar dator. Om denna kabel har blivit bortkopplad från tangentbordskontakten vid basen, anslut den igen och testa tangentbordet. Om detta inte fungerar, eller om kabeln redan finns ansluten, ta bort tangentbordet helt och hållet. Det är sannolikt felaktig.
  7.
  Återanslut omriktaren kabeln för att återställa tillbaka lampan på din Compaq M2000 bärbar dator. Använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna runt bezel av den bärbara datorns skärm (skruvarna längs omkretsen), sedan försiktigt bända bort ramen och placera den åt sidan.
  8.
  Leta reda på vita omriktaren kabeln under den exponerade skärmen. Det bör vara strax under den nedre mitten av skärmen. Se till att denna kabel är ansluten till omriktaren kabelkontakten till vänster. Om det inte är, koppla in den igen för att återställa bakgrundsbelysningen.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur du uppgraderar CPU på en Sony Vaio

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera en DVI-kabel
 • hur man använder en i fokus projektor med powerpoint
 • hur man återställer & fylla HP 56 patroner
 • Hur ansluter jag hörlurar till min pc?
 • hur du hittar den minnestyp på din pc
 • hur du ställer in en trådlös anslutning till en skrivare från en Vista laptop
 • Hur uppdaterar man BIOS på en Alienware 7700?
 • genomsnittliga priset på persondatorer
 • naturliga produkter för att döda insekter gräsmatta
 • hur man lär sig mycket grundläggande datorkunskap