Dator > hur man kopierar från DVR till hårddisk

 • hur man kopierar från DVR till hårddisk


 • DVR är en inspelning tjänst som de flesta kabel-och satellit nu erbjuder. Det sätter grunden en hårddisk bredvid din TV för att spela in visar för senare granskning. De flesta DVR tjänster kommer inte vill att du sätter de visar om dina datorer, så de inte erbjuder ett sätt att ta bort dem från DVR-enheten. Detta innebär inte att sätta ett inspelat tv-show på datorn är omöjligt. Med rätt utrustning kan du överföra visar från en DVR till en dators hårddisk

  Du behöver:. .
  TV
  Koaxialkabel.
  TV-tuner.
  Inspelningsprogrammet.


  1.
  Hitta och köpa en TV-tuner. Det finns flera olika typer av mottagare som kan köpas online eller på lokal elektronik butiker. Tunern är antingen en extern enhet som ansluts till en USB-port, eller ett kort som är installerat i datorn. Titta på din dator och rådfråga din manual för att se om din dator har en ledig USB-port eller ett internt utrymme där för att installera en TV-tuner kort (se till att göra detta innan du köper tuner).
  2.
  installera kortet TV-tuner. Om det går inuti datorn, öppna datorn och sätta i kortet i en ledig plats (det kommer att antingen vara ett AGP-, PCI eller PCIe-port-om du behöver hjälp med att avgöra vilken typ av port din dator har, det är en bild av de olika PC-portar som finns på tredje Resurs länk). Facket kommer att vara nära baksidan av datorn. Om du anlitar en USB TV-tuner bara att koppla in den Either way, du använder programvaran skiva som följer med tunern för att installera tunern chaufförer, starta sedan om datorn.
  3.
  Om din TV-mottagare kom med inspelning mjukvara, installera programvaran på datorn. Om det inte kom med programvara, hitta några personliga program videoinspelning (se Resurser för en länk till personlig videoinspelning programvara). Hursomhelst, installera inspelningsprogrammet och stänger av datorn.
  4.
  Med datorn avstängd, fäst koaxialkabeln från baksidan av din DVR till din TV tuner kort (om du vet inte vad en koaxialkabel ser ut se Resurser för en länk till en bild). Slå på datorn och starta inspelningsprogrammet.
  5.
  Komma åt inställningarna i inspelningsprogrammet och ställ in den för att spela in från TV tuner kort. Har programmet skanna efter alla möjliga TV-kanaler. Använda datorn som bildskärm att titta på vad som händer på TV. Gå till önskad DVR inspelade visa och spela upp den. När det börjar att spela, tryck på "Record" knappen på din inspelning programvara och det kommer att börja spela in vad som spelas på din hårddisk. Vänta tills dina inspelade showen är klar innan du träffar "Stop" knappen. Din show har nu kopierats från din DVR till din hårddisk.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:HP 88 patronpåfyllning instruktioner

Relaterade artiklar


 • hur spela upp video från mini-skiva på datorn
 • hur man gör en antenn för en trådlös bärbar dator
 • hur rensa upp min dator och aldrig stänga ner
 • Varför återvinner folk datorer?
 • Hur hjälper datorer företag?
 • hur man installerar en HP psc 950xi skrivare
 • hur man byter CPU i en Mac mini
 • hur man bränner en synlig dvd från en AVI-fil
 • hur du ändrar LCD på en Vaio PCG-fx
 • hur du flyttar Mac-filer till en zip-enhet