Dator > hur man kan bygga min egen DAW dator

 • hur man kan bygga min egen DAW dator


 • Många musiker i dag också gå in i konsten att spela på grund av den allt mer kraftfull programvara tillgänglig till ett överkomligt pris. Som en följd av kostnaden för att få ditt album inspelade kan vara tusentals dollar, mindre än på en professionell inspelningsstudio. En annan fördel med att ha en egen studio är att kunna ta så mycket tid som du vill ha på dina inspelningar att göra dem så polerad som möjligt. Att sätta upp en Digital Audio Workstation (DAW) dator har en start-up pris som varierar beroende på din dator och behov inspelning.

  Du behöver:
  processor snabb dator
  . 2 + GB RAM.
  Högkvalitativt ljudkort.
  Studio monitorhögtalare.
  Inspelningsprogram.
  Wide-bildskärm (tillval).


  1.
  Köp en dator eller uppgradera till en med tillräckliga resurser. När du kör en DAW dator, behöver du många fler resurser än en vanlig Internet-surfing dator. Kontrollera att du har en snabb processor, med dagens mått, det är i allmänhet omkring 2 till 3 GHz. DAW tar också upp en stor mängd RAM-minne från bearbetning flera spår på en gång. Kontrollera att datorn har minst 2 gigabyte RAM-minne eller mer.
  2.
  Köp ett high-end ljudkort. För att spela in flera typer av instrument, kommer du vill ha ett ljudkort som har flera ingångar. Vissa mer avancerade ljudkort kan vara antingen extern eller intern, och kommer att erbjuda mikrofoningångar, Midi-ingångar, ingångar gitarr och preamp volymkontroll.
  3.
  Inköp studio högtalare monitorer. När man blandar din musik, vill du högtalare som gör att du kan höra varje detalj i dina låtar, inklusive bakgrundsljud eller fel. Detta kommer att hindra dig från att skicka ut dålig kvalitet låtar med andra höra de misstag som du inte kunde.
  4.
  Håll datorn tyst. Vid inspelning kan din mikrofon plocka upp mycket små, till synes obetydliga ljud som din dator fans. När du köper datorfläktar, leta efter fläktar med låg decibel (dB) nivåer för att förhindra bakgrundsljud.
  5.
  Välj en inspelning program. Det finns många alternativ när det gäller att välja en inspelning för din DAW dator. Beroende på dina behov, kan vissa program passar dig bättre än andra. Några av de vanligaste programmen innehåller ACID Pro, Audacity, Pro Tools, Cubase och Cakewalk.
  6.
  Köp en wide-screen skärm. När du använder din DAW dator kommer en bredbilds-monitor hjälper dig att se spår under omrörning. En större skärm kommer också att bidra när du använder MIDI-instrument och andra programmerbara instrument som måste rutnät redigering.
  7.
  Köp en kondensatormikrofon och skärm. Om du planerar att spela in live-instrument, kommer du vill ha en hög kvalitet kondensatormikrofon. Om du även planerar att spela in sång, är en mikrofon skärm viktigt att förebygga poppar och sprickor i dina inspelningar.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man fixar en FAT16-partition på en flash-enhet

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en hårddisk i MacBook Pro
 • hur du installerar ett nytt grafikkort från integrerad
 • Hur man överför mobilnummer till en dator
 • hur man byter en pci modem kort
 • hur du installerar minne i thinkpad
 • hur du formaterar eller återställa en dator
 • Syftet med CMOS-batteri
 • hur du skriver ut OH
 • hur man kan återställa en Sony Computer efter en systemåterställning
 • Felsökning av en extern hårddisk med en Hitachi 160 GB USB