Dator > hur man gör en hud Toshiba laptop

 • hur man gör en hud Toshiba laptop


 • Laptop skins kan du anpassa din Toshiba bärbar dator med personlig grafik. En vinylhud klänger tätt på utsidan omslaget till en bärbar dator, men det är lätt tas bort om du någonsin vill ändra eller ta bort designen. Dessutom förklarar Laptop Skins att vinyllagret också hjälper till att skydda den bärbara datorn yta mot repor och fukt, hålla din bärbar dator från Toshiba i bra skick. Även premade skinn säljs i många elektronikaffärer och webbplatser, kan du ha fullständig kreativ kontroll över huden design om du gör din egen.

  Du behöver: Tyg
  måttband
  . Bildbehandlingsprogrammet.
  Statisk klamra vinyl.
  Rakblad.
  Rak kant.


  1.
  Mät ytan på datorns topp med en åtgärd trasa band. Laptop skins är traditionellt placerad på toppen av datorn, på den släta utsidan av flip-skärmen. Om de placeras på botten, huden är inte bara svårt att se, men vinyl kan smälta av värmen som genereras av din CPU och laptop batteri.
  2.
  Öppna ett foto eller grafik i datorns bildbehandlingsprogram. Microsoft Picture Manager, Adobe Photoshot, Quark Xpress och andra liknande program är alla bra för bildredigering.
  3.
  Redigera bilden till din ideala specifikationer. I de flesta bildredigeringsprogram program kan du justera färgmättnad eller lägga till text i bilden. Du kan också importera ytterligare bilder för att göra ett collage för din Toshiba laptop hud. Processen för avancerad redigering varierar från program till program, men de flesta bildredigeringsprogram kommer att innehålla en "hjälp"-menyn som är tillgänglig genom att trycka på "F1" knappen.
  4.
  Beskär och ändra storlek på bilden för att passa storleken från steg 1. Om din bild inte är rätt storlek, kommer det inte ser rätt ut när den är ansluten till bärbar dator från Toshiba.
  5.
  Skriv ut bilden på ett ark statisk hänga vinyl. Statisk klamra vinyl finns på många butiker för kontorsmaterial. Om din laptop har en skärm som är större än 8,5 av 11 inches, kommer skrivaren delar upp bilden, vilket genererar två separata statisk hänga stycken.
  6.
  Bort överflödigt klar vinyl från ark med ett rakblad och en rak. Om du försöker använda en sax, kommer ni att sluta med en ojämn snitt. Din hud bitar nu är helt klar och redo för användning.

  Tips och varningar


 • När du har gjort din Toshiba Laptop Skin är tillämpningen mycket enkelt. Rada upp ark vinyl, tryck försiktigt ner på bladet, med början i ena kanten, rör sig sakta till den motsatta kanten av den bärbara datorn. Om du arbetar med mer än ett lager bör du rada upp intilliggande kanterna först och arbeta gradvis utåt när du trycker ned på ark av vinyl.

Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur du ansluter en Logitech z5500 till en XPS M1730

Relaterade artiklar


 • hur man fixar din döda pc
 • hur man installerar en Dell 922 skrivare
 • effekterna av magneter på datorer
 • hur du installerar en Windows ljuddrivrutin
 • hur man uppgraderar minnet i en HP-dator och en Compaq Presario F700
 • hur man installerar en HP 4215xi skrivare
 • hur man använder en LCD-TV som datorskärm
 • hur man installerar Windows XP på en ThinkPad T61
 • hur man använder en TV som internet bildskärm
 • hur man rengör en anteckningsbok LCD-skärm