Dator > hur man fixar en Dell pad tangentbord nummer som inte fungerar

 • hur man fixar en Dell pad tangentbord nummer som inte fungerar


 • När du använder en Dell tangentbord, ibland kan finnas ett problem som slår ut användningen av det numeriska tangentbordet. Detta kan vara ett fel som resultat från gamla tangentbord förare, eller kanske en enkel anslutning fråga. I fråga om en Dell laptop tangentbord, kan ytterligare faktorer föreligger som kräver tangentbord demontering. Icke desto mindre kan du fylla i alla dessa korrigeringar för Dell-tangentbord och numeriskt tangentbord även om du saknar reparation och demontering expertis. Allt som krävs är en Phillips skruvmejsel och en plastpåse.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel


  1
  Kontrollera din externa Dell tangentbord anslutning om du har en, till datorn själva tornet. . . Se till att tangentbordskabeln inte har kopplats från baksidan av datorn. Kontrollera också att kabeln är i rätt port och har inte till exempel av misstag placerats i porten för datorns mus. Portar på baksidan av Dell för tangentbord och mus bör färgkodade med delar av kontakterna på dessa tillbehör, så använd de färger som referens vid felsökning potential kabel-till-port frågor.
  2.
  överväga att ladda ner Dell drivrutiner för Dell-tangentbord från Dells webbplats (se "Resurser" nedan). Dubbelklicka på denna fil när nerladdningen är klar att installera drivrutinerna. Kom ihåg att starta om datorn innan du testar svarar numeriska tangentbordet igen.
  3.
  Om du har en bärbar dator med en intern tangentbord, anser delvis att ta bort tangentbordet från den bärbara datorn bas för att potentiellt diagnosticera problem numeriska tangentbordet. Vänd över Dell och lokalisera tangentbord-relaterade skruvar på undersidan, som beroende på den exakta Dell modellen bör präglas av små tangentbord ikoner. Använd en Phillips skruvmejsel för att avlägsna alla dessa.
  4.
  Placera skruvarna i en liten plastpåse för förvaring, eftersom du kommer att behöva dem när du monterar ihop tangentbordet senare.

  5.
  Flip Dell laptop tillbaka över och ta bort tangentbordet sköld. Skärmen ligger direkt under skärmen och strax ovanför själva tangentbordet. Ta bort den genom slutet av en skruvmejsel för att bända under slutet av skölden och skjut den upp och ut försiktigt.
  6.
  Dra tangentbordet delvis ut att avslöja kabeln under . Detta tangentbord kabel går från botten av Dell laptop till tangentbordets botten. Denna kabel kan ha lossnat från tangentbordskontakten på undersidan av datorn. Om så är fallet, koppla in den igen i. låsa anslutningen tangentbordskabeln på plats genom att trycka tillbaka ner i horisontellt läge, vilket gör det parallellt med basen på den bärbara datorn och inte vertikal /vinkelrätt mot basen.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:ominstallation av återskapade filer i en mapp

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en Compaq Presario 5000 datorn till en TV
 • hur du vill justera skrivaren på en HP 840C serie
 • naturliga produkter för att döda insekter gräsmatta
 • hur omstart en HP LaserJet 1022n skrivare
 • hur man startar från en SCSI-hårddisk
 • Felsökning ett tangentbord som inte fungerar under en boot
 • instruktioner för att fylla bläck på en LP 2600
 • gemensamma LCD resolutioner
 • Felsökning en tangent dator
 • hur man skriver ut på tyg med en HP Photosmart 7350