Dator > hur man byter en Dell e197fp LCD-skärm

 • hur man byter en Dell e197fp LCD-skärm


 • Ibland felsökning och reparation ansträngningar på din Dell E197FP LCD-skärmen kommer inte att räcka till och det kommer att finnas något sätt att rädda displayen som är. I sådana fall är en fullständig ersättning av LCD-skärmen i Dells bildskärmens hölje behövs. Även tillgripa hjälp av en dator professionell är ett alternativ som utför LCD-skärmen ersättning dig själv är en lika möjlig lösning. Inga tidigare LCD-skärmen ersättning eller Dell dator reparation kunskap är nödvändig för att slutföra proceduren.
  1.
  Koppla Dell E197FP LCD-skärmen från datorn den är ansluten till. Också koppla bort den från strömkällan innan du fortsätter med byte av LCD-skärmen.
  2.
  Leta skruvar längs bezel av Dell E197FP LCD-skärmen. Ramen är den yttre omkretsen på skärmen. Dessa skruvar kommer att ligga på baksidan av Dell E197FP LCD-skärmen och skall tas bort genom att använda en Phillips skruvmejsel. Placera dessa skruvar i en liten plastpåse, eftersom de kommer att behövas när du monterar ihop skärmen senare.
  3.
  Bänd bort frontpanelen från displayen försiktigt. Detta kommer att lämna de utsatta display, som ligger mot baksidan hölje för Dell-skärmen.
  4.
  Märke till de två metall konsoler, en på vardera sidan av de exponerade skärmen. Ta bort några skruvar från varje av dessa konsoler med din Phillips skruvmejsel. Återigen, placera dessa skruvar och tillhörande konsoler i din plastpåse för förvaringen.
  5.
  Leta upp och koppla omformaren kabeln. Omriktaren kabeln är den vita kabeln hittar du längst ner i mitten på den exponerade Dell E197FP LCD-monitorn. Koppla ur den från omriktaren kabelkontakten som ligger bredvid den genom att bryta kontakten till upprätt, "öppen" läggning och koppla ur kabeln.
  6.
  Lift (försiktigt) den nu lösa skärmen upp och bort från ryggen höljet och ställ den åt sidan.
  7.
  Placera den nya LCD-skärmen i Dell E197FP LCD-skärmens hölje. Anslut omriktaren kabeln och knäpp kabelkontakten ner i liggande, "låst" position.
  8.
  Sätt tillbaka Dell E197FP LCD-skärmens metall parentes genom att skruva på dem.

  9.
  Ställ bezel på plats igen och skruva fast alla resterande skruvar tillbaka till den bakre hölje av Dell E197FP LCD-skärmen med ditt Phillips skruvmejsel.
  tio.

  Anslut din Dell E197FP LCD-skärmen till datorn och vägguttaget eller överspänningsskydd. Slå på den och testa den för att se skärmen transplantation fungerade.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:vad är vax termisk sublimering utskrift?

Relaterade artiklar


 • hur man bygger eller uppgradera din egen dator
 • Lägga till en PC-kortplats
 • hur man byter bläck för en Epson Stylus C88
 • Vad händer när du formaterar en diskett?
 • hur man installerar DDR2-minne
 • installation av en HP Deskjet 3740 skrivare
 • Hur konvertera en intern hårddisk till en extern enhet hopp
 • hur man bygger en a7v dator
 • hur man uppgraderar ett grafikkort och minne
 • hur man gör telefonsamtal på datorn