Dator > hur man bygger en Wi-Fi parabolantenn för signaler som är miles away

 • hur man bygger en Wi-Fi parabolantenn för signaler som är miles away


 • Wi-Fi är en trådlös internet-teknik. du kan komma åt Internet på din dator via trådlösa signaler, men du måste vara relativt nära källan. När Wi-Fi-källan är så långt borta att du inte kan plocka upp en signal som du kan bygga en bättre antenna. There finns en mängd olika Wi-Fi-antenner. En parabolantenn är bland de mest kraftfulla typen och kan plocka upp signaler från miles away

  Du behöver:. .
  USB WiFi-kort
  USB förlängningssladd.
  Parabolantenn.
  Kaffe kan.
  Avbitartång.
  Saw.
  Rip band.
  Silvertejp.


  1.
  Rengör kaffe kan genom att skölja det ut. Kaffet kan fungerar bäst om insidan är ren och glänsande.
  2.
  Skär en nisch på kaffe kan och infoga ett USB Wi-Fi-kortet i nisch. Starta ett hål i sidan av kaffe kan. Använd din avbitartänger att göra ett rektangulärt hål om storleken på din USB-WiFi-kort. Klipp inte hålet är för stor.
  3.
  Bort den gamla mottagaren från parabolantennen genom att ta bort skruvarna som håller denna pjäs i. Om du inte kan göra detta, håll parabolantenn ner ordentligt och använd en bågfil för att skära igenom armen.
  4.
  Sätt i USB Wi-Fi-kortet i kaffet kan genom att glider in kortet i hålet i burken. Bakändan ska vara inne i kaffe kan och sidan med USB-kontakten ska vara utanför kan. USB-kortet ska sitta tätt och säkert. Detta kaffe kan och USB-kort kombination är ibland som en Cantenna.
  5.
  Fäst Cantenna att armen på parabolantenn. Face den öppna änden av kaffe kan mot parabolantenn och bifoga Cantenna. Sätt Cantenna slutet av armen. Använda tejp, linda tejp runt kan och slutet av armen så att kan är fastsatt i armen. Senare kan du skruva fast kan på plats, men nu du kommer att vilja kunna justera enkelt.
  6.
  Montera parabolen genom att placera i botten på skålen mot monteringsytan. Sätt en skruv genom hålen i satelliten basen och skruva in den i monteringsytan. Gör detta tills satelliten är säkrad. Om du vill ha en portabel satellit antenn, montera satellit till en plywoodskivan.
  7.
  Anslut USB-förlängningskabel. Anslut ena änden av sladden till Cantenna kortet och den andra änden till din dator.
  8.
  Se trådlösa anslutningar genom att öppna på datorn önskad trådlösa nätverket Connection Manager. Klicka på refresh för att se alla nya trådlösa nätverket signaler du kan plocka upp.
  9.
  Justera antennen genom att rikta den vid signalen. Flytta satelliten upp och ner och från sida till sida tills du hittar den bästa signalen. Uppdatera din anslutning chef efter varje justering, för att se om anslutningen har förbättrats.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man installerar en ny dator fan

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera lp till mp3 gratis
 • typer av kontakter strömförsörjning
 • typer av datorprocessorer & vad de betyder
 • hur du uppdaterar drivrutiner i ett Secure Digital kort
 • hur att uppgradera cpu på en aspire 1650
 • hur komma in i BIOS setup på en Compaq Armada E500 laptop
 • hur man bygger en dator enligt dina specifikationer
 • hur man konfigurerar en datorbildskärm med en bärbar dator
 • hur du tar bort strippad skruvar från en anteckningsbok
 • hur du uppgraderar mitt moderkort processor