Dator > hur du kopierar en cd till en av de viktigaste köra & tillbaka till en tom CD

 • hur du kopierar en cd till en av de viktigaste köra & tillbaka till en tom CD


 • CD-skivor är ett bra sätt för att lagra musik och datafiler. Men det är en bra idé att säkerhetskopiera dina CD-samling bara i fall diskar går sönder eller repas. Du kan bränna dina filer till hårddisken på datorn och sedan skapa så många dubbla kopior av CD som du behöver. Detta fungerar för både ljud och data-CD-skivor, så länge det finns inget upphovsrättsligt skydd som hindrar kopiering av filer, kopiering dessa typer av CD-skivor är olagligt

  Audio CD


  1.
  Klicka på "Start" meny-knappen i nedre vänstra hörnet av skärmen. Välj "Windows Media Player" från popup-Start-menyn.
  2.
  Sätt i skivan du vill kopiera i datorns CD-ROM-enhet.
  3.
  Klicka på "Rip" fliken och avmarkera märken från kryssrutorna bredvid de spår som du inte vill kopiera till hårddisken. Om du lämnar alla markeringar där, kommer hela CD rivas till datorn.
  4.
  Klicka på "rippa musik" och välja vilket format du vill att nya filer ska skapas i. Du kan välja mellan antingen WMA, WMA Lossless eller MP3. Windows Media Player börjar rippa dina CD-skivor efter välja ett av dessa format.
  5.
  Vänta tills filerna som ska överföras till datorns hårddisk. Du kan titta på status i fönstret på höger sida av Windows Media Player skärmen.
  6.
  Klicka på "Burn" fliken högst upp på mediaspelarens skärm och välj sedan "Audio-CD. "
  7.
  Mata den ursprungliga CD och sätt in en tom en på sin plats.
  8.
  Klicka på någon av dina nyskapade filer i biblioteket fönstret och dra den till bränningslistan rutan till höger på skärmen. Upprepa denna process tills alla filer är i bränningslistan rutan. Klicka på "Starta bränning" för att överföra låtarna till den tomma CD.

  Data-CD


  1.
  Klicka på "Start" meny-knappen i nedre vänstra hörnet av skärmen. Välj "Windows Media Player" från popup-Start-menyn. Klicka på "Burn" fliken på toppen av Windows Media Player skärmen och välj sedan "Data-CD eller DVD. "Minimera Media Player.
  2.
  Sätt i skivan du vill kopiera i datorns CD-ROM-enhet. Klicka på" Start "-menyn igen och sedan på på "Den här datorn". Dubbelklicka på CD-ROM-enheten. Detta öppnar en mapp som visar innehållet på CD.
  3.
  Klicka på någon av de filer som du vill kopiera till hårddisken och dra den till skrivbordet. Fortsätt tills alla filer är på skrivbordet. Detta kopierar filerna till din hårddisk. Klicka på någon av de nyskapade filer på skrivbordet och håll ner "Ctrl"-tangenten samtidigt som du markerar resten av dem. När de är alla markerade, tryck på "Ctrl + C" för att kopiera filerna.
  4.
  Återställ Windows Media Player skärmen och klicka i bränningslistan rutan. Tryck "Ctrl + P" för att klistra in filerna till bränningslistan.
  5.
  Klicka på "Start Burn" för att överföra filer till tomma CD.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:typer av trumman plotter skrivare

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera negativ till digital skanner format i färg
 • Hur konvertera flac till wav på en Mac
 • hur man återställer den sovande på en Compaq Computer
 • hur man återställer en Dell XPS M170 dator
 • hur du ställer in att scanna på Lexmark T634
 • jämförelse av en extern hårddisk och en intern hårddisk
 • hur man spelar in vVD på en dator
 • Hur konvertera musrörelser till knapptryckning
 • hur man använder en skanner som en fax
 • hur du ändrar BIOS när ett pci ljudkort