Dator > hur du installerar ett nytt grafikkort från integrerad

 • hur du installerar ett nytt grafikkort från integrerad


 • Installera ett nytt grafikkort att uppgradera från en integrerad grafikkrets är en process i flera steg som kräver installationsmanualen maskinvara och drivrutiner. Det är viktigt när du uppgraderar ditt grafikkort som du kontrollera kompatibiliteten, vissa moderkort acceptera PCI, AGP eller PCI Express grafikkort. Video kort kommer också med olika utgångar, så se till att kontrollera att bildskärmen har det rätta redskapet kabeln för grafikkortet

  Du behöver:. .
  Dator och grafikkort manuell
  CD med drivrutiner.
  Skruvmejsel (tillval).
  Antistatisk armband (tillval).


  1.
  Stäng av datorn innan du försöker installera någon ny hårdvara. För extra försiktighetsåtgärd, se till att dra ur strömkabeln från väggen för att ta bort risken för stötar.
  2.
  Ta bort sidostycket från datorn torn så att du kan komma åt de interna hårdvara. I de flesta fall kommer detta att kräva en skruvmejsel för att skruva loss sidopanelen, men kan ibland öppna annorlunda med frigöringsspakarna eller knappar.
  3.
  Ground själv. Innan du rör den inre hårdvara är det viktigt att du tar bort eventuell statisk laddning. Några sätt att jorda dig inkludera röra vid en metallyta eller med en antistatisk armband finns på de flesta butiker hårdvara.
  4.
  Leta grafikkortet kortplatsen. Beroende på vilken typ av grafikkort kan rätt video slot varierar. Olika platser inkluderar AGP, PCI eller PCI Express-kortplatser. Det säkraste sättet att räkna ut det här är genom att hänvisa till ditt grafikkort och manualer dator.
  5.
  Sätt i videokortet genom att skjuta den på rätt plats. Se metallklämman ansluten till grafikkortet glider på rätt sätt i den bakre änden av datorns hölje. I de flesta fall måste du skruva i metall klämma för att fästa grafikkortet. Beroende på ditt fall kan det vara tillfällig metall klipp som du kanske måste pop på sin plats så att grafikkortet får plats i ordentligt.
  6.
  Avsluta ärendet och återkoppla makt kablar. Närbild sidopanelen till datorn ärendet och säkert några skruvar redan tagits bort. Anslut strömkabeln till väggen och slå på datorn.
  7.
  Installera drivrutinerna. Flesta grafikkort kommer med en separat CD med drivrutiner som du behöver installera för att fungera korrekt. Sätt in CD-ROM-enheten och följ anvisningarna för att slutföra installationen av drivrutinen. Du kan behöva starta om datorn efter du har installerat drivrutinerna.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur du bygger dina egna multimedia-PC

Relaterade artiklar


 • hur du konfigurerar en dator som en RAID-server
 • hur vill rotera en bild på en HP 1530 monitor
 • hur man fyller en patron Epson t0692
 • hur man arbetar med slav och Master hårddiskar
 • hur man hanterar en zip-enhet
 • Hur man överför digital musik till en mobiltelefon med en Bluetooth-adapter
 • hur man installerar en HP 820 CSE skrivare
 • hur man byter en hk 1000 patron-skrivaren
 • hur man hämtar filer från disketter
 • Hur man delar en skrivare med en USB-hubb