Dator > fördelar och nackdelar med skrivare

 • fördelar och nackdelar med skrivare


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Dator skrivare är en vanlig syn i bostäder och kontor. . De kommer ofta som en del av en dator bunt som innehåller en mus, tangentbord och bildskärm. Dator skrivare kommer också i flera sorter, inklusive enkla billiga modeller och avancerade version med många funktioner. Med en skrivare har klara fördelar, men medför också vissa nackdelar.

  Convenience

  Den främsta fördelen med en dator skrivare är bekvämlighet. Skriva ut dokument hemma kan spara tid och pengar jämfört med att besöka ett tryckeri eller kontor leverans butik. Det är också ett bra sätt att hantera dokument och dokumenthanteringen genom att producera papperskopior att använda som backup eller genom att skriva dokument eller brev som måste skickas ut.

  Initial Kostnad

  Den första nackdelen skrivare kommer från den ursprungliga kostnad. För användare som bara skriver ut dokument ibland, om inrättande av en god relation med ett lokalt tryckeri kan vara en bra idé, och en mer kostnadseffektivt alternativ än att investera flera hundra dollar i ett hem skrivare. Medan vissa grundläggande modeller är mycket prisvärda, himlen är gränsen med färglaserskrivare av hög kvalitet fotoskrivare, som representerar en väsentlig investering.

  långsiktiga kostnader

  Skrivare fortsätter att kosta pengar efter att de har köpt. Användarna kommer att behöva ge en ständig tillförsel av papper, vilket kan vara särskilt dyrt för fotoskrivare att producera bilder av hög kvalitet, glättat fotopapper. Bläck och toner för bläckstråle-och laserskrivare, respektive är också dyra och måste ersättas med användning. Slutligen kan alla skrivare kräva tillfälligt underhåll eller reparationer, vilket leder till ännu större kostnader.

  Avfall

  med en skrivare ansluten till en dator är ett sätt att uppmuntra avfall. Användare kan vara mer benägna att skriva ut papperskopior av handlingar som de enkelt kan läsa online eller offline på datorns bildskärm. Överskott utskrift avfall el, bläck och papper, och kan lägga upp till en betydande kostnad över tiden. När endast viktiga handlingar får skickas ut för tryckning, och först efter omfattande korrekturläsning, det finns mycket mindre avfall.

  Funktioner

  En annan viktig fördel med en skrivare är den långa listan av funktioner vissa modeller. Förutom skriva ut dokument och foton, kan vissa skrivare också skanna, faxa och göra kopior. Detta innebär att en dator skrivare faktiskt kan ersätta flera olika maskiner, minska röran och effektivisera ett hemmakontor.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur du uppgraderar 5610v för windows system Vista

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar en zip-enhet
 • hur man installerar en HP Photosmart 7660 utan installations-CD
 • partition dataåterställning
 • hur man bygger en mini-dator för Linux distributioner
 • hur man åsidosätta en hp tonerkassett
 • det bästa sättet att ansluta en MacBook till en projektor
 • hur du hittar minnesmodulen i en Dell 1521 laptop
 • CPU-användning definierade
 • hur man installerar en bläckpatron i en Officejet K60
 • hur du tar bort en Dell-processor