Dator > handdator utgång metoder

 • handdator utgång metoder


 • En bärbar enhet kommer att kräva ett medel för dumpning filer, skriva ut och helt enkelt data till en extern destination. Det finns flera metoder att uppnå detta, några mer tillförlitliga än andra. Handhållna datorer varierar i storlek och kapacitet, från den mångsidige Intermec CN3 till HP iPAQ Pocket dator, som också kan användas för dessa typer av applikationer

  Gränssnitt med Handheld

  Varje handhållen apparat har en eller flera gränssnitt med utsidan, vissa har flera gränssnitt och det kommer att vara en god idé att upptäcka de mest energieffektiv metod för anslutning. Till exempel kan en Intermec CN3 industriella handhållna dator måste transporteras genom terrängen där, även om det finns tillräcklig signal på Blue-tooth piconet, anslutningen till Internet kan vara intermittent grund av en svag mobilanslutning. Maskinen får fortsätta att försöka ansluta till. Kraften kommer att tömmas snabbare vid denna tid och alla resurser används på detta sätt kan tas bort från Blue-tooth-anslutning, vilket gör förmåga lokal utskrift misslyckas.

  I de flesta fall en handdator kommer att ha möjlighet att stänga av trådlösa anslutningar tillfälligt. Detta kommer att spara energi och ge lokala trådlösa utskrifter över en blå-tand piconet. Andra sätt hand-helds kommunicera är via infraröd (IR) och mer traditionella anslutningsmöjligheter såsom 802. 11b, 802. 11g och 802. 11n. Det kommer ibland vara ett jack uttag för RJ45 trådbundet nätverk Ethernet.
  Infraröd (IR) utskrift är mycket tillförlitligt och förvånansvärt endast påverkas av starkt solljus. Vanligtvis IR utskrift sker från en nedåt hamn där handhållna placeras direkt vid skrivaren och därigenom undvika störningar från solen. Blå-tand utskrifter är också pålitlig och kan också vara mer effektiv över en sträcka, eftersom signalen kan överföras via en några meter oavsett belysning och andra störningar från närliggande trådlösa nätverk.

  Riktiga program

  Minst två kommersiella program använder handhållna datorer för att skicka data som samlats in på en försäljning väg till en central server. Några av dessa system har handdatorer sitta i en bank i vaggor, med flera Ethernet-nätverkskort (NIC) och andra använder ett trådlöst nätverk för att skicka dessa uppgifter.

  Båda systemen använder en mitt-ware databas för att samla order och skicka fakturor ut till handhållna enheter som i sin tur skriva ut dem i kundens lokal, antingen med Bluetooth-eller IR. Uppgifterna är tagna med hjälp av ett system som läser av streckkoder, tryckt på handelsvaror. Detta leder fram ett objekt på datorn och det operativa bara lägger kvantitet. När föraren lämnar kunden, att ha tryckt en leverans biljett för kunden lämnar slutredovisning uppgifter för uppsättning transaktioner som precis inträffat, antingen handhållen apparat trådlöst eller lagras för senare dumpning till servern via ett fast nätverk nås via vaggan.

  Dessutom är handhållna enheter kan ansluta sig till en DEX system att fungera EDI datautbyte. Detta är också antingen trådbundet eller trådlöst. Men i dagens värld är de uppgifter som mer sannolikt att komma från en FTP-server som skickar en serie order till säljaren samtidigt för en grupp av kunder som ingår i en grupp eller en kedja.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man återställer en laptop batteriet laddas

Relaterade artiklar


 • Vanliga frågor om datorn LCD-skärmar
 • hur reparera BIOS med en flash-enhet
 • instruktioner om hur man bygger en pc
 • hur man byter batterier i en Dell laptop
 • hur man skapar en trådlös LAN-anslutning
 • Hur är pekskärmar gjort?
 • hur man lär sig om datorutrustning
 • hur man uppgraderar ett grafikkort för en Hewlett Packard a612x stationär PC
 • hur man uppgraderar RAM på en Dell Inspiron 1200 laptop
 • hur man installerar drivrutiner för en HP Deskjet 5150 skrivare