Dator > HP LaserJet skanner använder

 • HP LaserJet skanner använder


 • Från allt-i-ett-enheter för enstaka flak enheter, tillverkar Hewlett-Packard (HP) en mängd LaserJet modell skannrar för inmatning av tryckta dokument och foton snabbt till Windows eller Mac datorsystem. HP LaserJet skannrar är kompakt och enkel att ansluta till din dator. Tillsammans med lämplig programvara, HP LaserJet skannrar kan du även dela dokument och foton med andra utan att paketera och skicka materialet med traditionella medel.

  arkivering

  En användning av HP LaserJet skannrar är för skanning bokstäver, bilder, blanketter och andra dokument i datorn och spara dem på en skiva, corporate server, webbplats eller webbserver för arkivering. När elektroniskt lagrade, kan de tryckta dokumenten sedan förstöras.

  Dela Via e-post

  HP LaserJet skannrar också låter dig scanna brev, foton och andra handlingar direkt till datorns e-postklient för att dela den skannade filen med andra. Detta är en praktisk funktion som inte kräver det extra steget för att behöva spara den skannade dokumentet eller fotot först. Den skannade filen visas som en bifogad fil i ett nytt e på din dator. Allt du behöver göra är att ange en e-postadress i "Till" rutan och skicka e-post med din dators e-postprogram. Obs, HP LaserJet skannrar stöd MAPI-kompatibelt e-postprogram bara (Microsoft Outlook, Lotus Notes och liknande e-postklienter) och inte Internet-baserade e-postprogram som Hotmail eller Yahoo Mail.

  Importera och redigera

  Använda en HP LaserJet skanner kan du skanna ett dokument, tryckta eller handskrivna, till datorn för redigering via en optisk teckenigenkänning (OCR) program. Ett OCR-paket erkänner ord som finns på dokument och konverterar ord till ett redigerbart format. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera, lägga till eller ta bort formuleringen från dokumentet. HP LaserJet skannrar är kompatibel med ett stort utbud av OCR-paket. När redigeras, kan du importera dokumentet till ett annat program, som ett ordbehandlingsprogram paket, eller till ett annat brev, eller handling.

  Dela via fax

  Skannern s fax-funktionen kan du skanna och faxa ett dokument med HP Verktygslådan "Skicka fax" programmet för att slutföra fax begäran. Använda faxfunktionen på LaserJet innebär att placera dokumentet på skannern och trycka på "Fax" ikonen. I HP LaserJet skannern startar automatiskt faxprogrammet och ber dig igenom faxa processen. Obs: Datorn måste vara utrustad med ett modem /Internetanslutning för att slutföra faxöverföring.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:Vilka är de fysiska delarna i ett datorsystem?

Relaterade artiklar


 • hårddiskgränssnitt standarder
 • Felsökning ett modem för Internet Explorer kabel inrätta
 • hur man bränner en dvd i OS
 • hur man installerar en HP 940c skrivare i Windows 2000
 • hur man konfigurerar ThinkPad T43 för en projektor
 • hur du formaterar en SATA-disk
 • hur du använder din PC Högtalare som en gitarrförstärkare
 • jämförelse av en extern hårddisk och en intern hårddisk
 • hur man skriver ut webbsidor i svart & vitt
 • hur man uppgraderar en Dell Inspiron 9300