Dator > hur du tar bort virus när datorn nedladdningen är otillgänglig

 • hur du tar bort virus när datorn nedladdningen är otillgänglig


 • Virusinfektioner i datorn är ibland helt handikappande. Datorn kan ha virus i den utsträckning att infektionen gör en Internetanslutning omöjligt, eller så kan du logga in på nätet, men den virus kommer inte låta dig ladda ner programvara för att bli av med den. Dock kommer borttagning dessa virus är möjlig utan en ny nedladdning för att hjälpa

  Du behöver:
  återställa disken


  1
  Kör virus program redan installerat. . på din dator. Om det är aktuellt, kan detta ta hand om situationen.
  2.
  Köp några nya program från en datorbutik. Installera och köra det. Detta kanske inte hjälper, eftersom virus utvecklas hela tiden och lagra programvara kommer högst sannolikt att kräva en uppdatering så fort du installera det. Eftersom nedladdning är inte ett alternativ, kan du uppdatera inte programmet.
  3.
  Bort onödiga filer som de i tillfälliga mappar. Den virus eller skadlig kod ibland gömmer sig i dessa typer av filer och ta bort dem kunde lösa problemet.
  4.
  Gå in här datorn och öppna alternativet Egenskaper. Öppna Systemåterställning och klicka på "Inaktivera Systemåterställning". Klicka på "OK". Ibland ett virus har tagits bort av anti-virus program, men sätts tillbaka varje gång datorn startas. Om viruset är tillbaka på systemet efter-virus program tar bort det, kommer detta sluta. Starta om datorn.
  5.
  Klicka på Start-knappen i nedre vänstra hörnet av skärmen och öppna startup-fil för att kontrollera startprogram. Detta är ett annat ställe ett virus kan installera sig själv. Om du har Windows 7, behöver du välja Alla program möjlighet att kunna se Autostart-fil. Leta efter några startprogram som du inte känner igen. Om du hittar några, forskning namnen på filen för att se om de är skadlig programvara eller virus. Ta bort dem om de är.
  6.
  Flytta viktiga dokument till en disk för förvaring för att börja ett komplett system ominstallation och sedan scanna den disken med virusprogram för att säkerställa att den inte innehåller några virus. Sätt in ditt installera disk i enheten och stänga av datorn. Disken måste vara i datorn när du startar om den. Detta kommer automatiskt att starta installera processen.

  Om du inte har en skiva, är den installera process inbyggd i datorn. Starta om datorn. Om du arbetar utan en disk, måste du titta omstarten skärmen för alternativet att klicka på "F11" för att konfigurera om datorn. Välj det alternativ du vill. Datorn ger dig möjlighet att installera den tillbaka till sin ursprungliga konfiguration och spara alla filer i en mapp, eller torka av datorn ren från alla filer och återställa den till sin ursprungliga konfiguration. Prova att spara filerna alternativet först och se om det löser problemet. Om inte, gå tillbaka i och torka av datorn ren, ingår virus.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man installerar mer minne i Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur man hittar mitt nätverk nyckel för vinna mobil på en Mac
 • termiska skiva skrivare kompatibel med Windows Vista
 • Hur konvertera en VK-30 video på en DVD
 • Hur berätta om data återhämtning från din dator är möjligt
 • hur isär datorn Platters
 • hur du tar bort en hårddisk från en HP Vectra VL400
 • hur du formaterar en DVD att spela på alla spelare
 • windows vista grundläggande kompatibla skrivare
 • analoga kontra digitala bildskärmar
 • typer av CRT-skärmar