Dator > Hur ansluter jag hörlurar till min pc?

 • Hur ansluter jag hörlurar till min pc?


 • Hörlurar använder inte bara förbättrar din njutning av musik och videor på din dator, men också sköldar andra i närheten från att utsättas för dina val i medieinnehåll. Eftersom de flesta datorer bara acceptera mini-phono plug uttag typ hörlurar kan vissa hörlurar --- särskilt högre kvalitet hörlurar --- fungerar inte utan användning av en adapter

  Du behöver:. .
  Hörlurar
  Hörlurar AV-adaptern uttagen.


  1.
  Koppla in din hörlursuttag till antingen den främre fall port för en hörlursanslutning (du ser en liten piktogrammet av ett par hörlurar ) eller till den gröna "Speaker Out" port på baksidan av en stationär dator, om du inte har ett hörlursuttag adaptern på datorn. Om hörlursuttaget passar vidare till steg 4. Om du behöver vidta några ytterligare åtgärder, kommer ditt hörlursuttag plug antingen vara för lös (plug för liten-se steg 2) eller inte kommer in i porten (plug för stor-se steg 3).

  2.
  Använd en telefon huvud kontakt adapter som ökar storleken på hörlursuttaget om din nuvarande uttaget är för litet för din PC-porten. De flesta hörlurar adapter kit kommer med en mängd olika storlekar adapterkontakt. Sätt i kontakten hörlursuttaget på baksidan av adaptern plugg som passar din PC-porten. Anslut adaptern jack i PC-porten.
  3.
  Använda ett telefonjack adapter huvud som minskar storleken på din hörlursuttaget om din nuvarande uttaget är för stor för din PC-porten. Anslut den större kontakten på baksidan av de mindre adapter och koppla sedan in den här adaptern i datorn.
  4.
  Testa dina hörlurar med en inspelning. Du bör höra ljud som kommer genom hörlurarna muffar, inte ur din högtalare. De flesta hörlurar skär av automatiskt signal till externa högtalare när hörlurar anslutning görs.
  5.
  Vicka eller rotera adapteruttaget (på hörlurssladden och PC) om du fortfarande höra ljudet i högtalarna och hörlurarna, eller ur högtalarna och inte ur hörlurarna alls. En ofullkomlig anslutning vid adaptern kommer att göra ljudet går in och ut i hörlurarna. Återställ adapteranslutning tills signalen är bra.
  6.
  Anslut hörlurarna till en av dina externa högtalarlådor (om de finns ett hörlursuttag) om du fortfarande hör ljudet genom hörlurar och ut ur högtalarna på samma gång. Dessa hörlurar anslutning kommer vanligtvis skära ut högtalarsignal
  7.
  Kontrollera alla in-line volym switch som kan finnas på hörlurssladden linjen. Vrid upp volymen på denna tumme-knapp om den stängs ner alltför låg.

  Tips och varningar


 • Om du behöver förlänga din linje hörlurssladden användning ett hörlursuttag eller AV-förlängningskabel. Förlängningskablar finns i olika längder. Vid köp av adaptrar, alltid köpa högkvalitativa komponenter som har guld-tippas anslutningar. Guld bedriver elektroniska signaler bättre än andra metaller som nickel och krom.
 • Långvarig användning av hörlurar på hög volym kan orsaka bestående hörselskador, särskilt hos ungdomar. Dessa skador kan ske inom ett år efter regelbunden exponering. Om du befinner dig vrida hörlurarna upp för att överrösta andra ljud, investera i ett par ljud-hörlurar. Du kommer att kunna höra din musik bättre -. Utan skruva upp volymen till farliga nivåer

Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:Skillnaden mellan HP bläckpatron 20 & 21

Relaterade artiklar


 • hur man klona en cd till en hårddisk
 • Hur konvertera björnbär bilagor på Kindle
 • Lägga till extra minne till en Dell Inspiron 1200 laptop
 • hur man demonterar en gateway mx6454 laptop
 • flash-enhet typer
 • felsökning av en Hewlett-Packard HP Officejet J4580
 • hur man installerar en Lexmark X85 utan en installations-CD
 • hur man ansluter en Dell Inspiron 8600 till en TV
 • Vad händer när du formaterar en diskett?
 • hur man fixar strömmen på en bärbar dator