Dator > Felsökning av en HP Deskjet 3820 skrivare

 • Felsökning av en HP Deskjet 3820 skrivare


 • HP Deskjet 3820 är en färg bläckstråleskrivare som är gjord för personligt bruk utskrift. Skrivaren, som alla andra enheten kan oväntat stöta på problem som påverkar hur det fungerar. Om du stöter på ett problem med Deskjet 3820 inte att slå på eller papper fastnar inuti skrivaren, finns det ett antal steg som föreskrivs i Hewlett Packard att lösa dessa frågor. Efter dessa steg ser du inte kommer att skadas och skrivaren inte skadas

  skrivare startar inte


  1.
  Tryck på skrivarens strömbrytare, är noga med att inte trycka den i mer än två sekunder.
  2.
  Dra ur skrivarens nätsladd från eluttaget och inspektera den för skador. Om någon del av sladden är sliten eller sliten bör den bytas ut omedelbart. Ta bort sladden och anslut den till ett eluttag utan överspänningsskydd. Om den gröna lampan inte tänds, byt sedan ut skrivarens nätsladd. Om det inte finns några problem med ljuset, anslut nätsladden till eluttaget och skrivare.
  3.
  bort USB-sladden från baksidan av Deskjet 3820. Tryck på skrivarens strömbrytare och vänta på skrivaren för att sätta på. Om skrivaren slås på, byta ut USB-kabeln. Om skrivaren inte går att slå på, sätt i USB sladden i skrivaren igen USB-port.
  4.
  Ta skrivaren till en skrivare serviceverkstad för reparation göras till Deskjet 3820 .

  pappersstopp


  1.
  Töm alla papper som finns kvar i 3820: s pappersfacket. Alla papper som fastnat i skrivaren bör lämnas ensam.
  2.
  Tryck på skrivarens strömbrytare för inte mer än en sekund. Vänta som skrivaren försöker spotta ut papper som fastnat. Ta bort nätsladden och anslutningar till datorn från skrivarens baksida. Stäng av skrivaren runt och öppna den bakre luckan genom att trycka på fliken på höger sida av baksidan. Bestämt ta alla papper du ser och dra ut den ur skrivaren. Sätt tillbaka panelen och skrivaren makt och USB sladdar. Slå på skrivaren genom att trycka på strömbrytaren.
  3.
  Lyft öppnar skrivarens främre lucka och vänta på att patronen transport för att flytta till mitten av skrivaren. Dra ur skrivarens nätsladd. Stadigt dra ut allt papper du kan se i maskinens rullar eller någon annanstans, och se till att få några bitar som kan riva av. När du har tagit bort allt papper, tryck försiktigt på kassetten transport till vänster och höger för att se till att det kan röra sig utan hinder. Stäng skrivarens främre luckan och anslut nätsladden igen i.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man använder ett usb-minne för ett minneskort

Relaterade artiklar


 • fördelarna av en mobil datorsal
 • hur man fixar en laptop adapter
 • Desktop Hard Drive anvisningarna för byte
 • hur man ansluter en SATA-hårddisk som slav
 • hur man uppgraderar en ny dator med ett gammalt dator
 • hur man identifierar RAM-chips
 • vad är en Express Card-läsare?
 • hur man uppgraderar minnet i en port gt5432
 • hur man använder Wi-Fi på Pantech 150
 • Inaktivera ett trådlöst kort via register redigera