Dator > hur man installerar minne på Sony Vaio VGN-a190

 • hur man installerar minne på Sony Vaio VGN-a190


 • Sony Vaio VGN-A190 är en bärbar dator som är konstruerad för användning i ett litet företag eller företagsmiljö. Den VGN-A190 funktioner inkluderar en 1,7 GHz Pentium M 735-processor, 80 GB hårddiskutrymme, en DVD u00B1 RW optisk enhet och 512 MB DDR SDRAM. Om den installerade minnet i din Vaio VGN-A190 är tillräcklig för dina behov kan du öka den tillgängliga RAM-minne upp till en maximal kapacitet på 2 GB

  Du behöver:. .
  DDR PC2700 modul minne
  Stjärnskruvmejsel.

  Förberedelser


  1.
  Stäng av din Vaio VGN-A190 och koppla bort nätadaptern och alla anslutna kablar eller enheter.
  2.
  Vänd den bärbara datorn över och rotera enheten tills den främre kanten är vänd mot dig. Undersök det nedre vänstra hörnet av bärbara undersidan och leta reda på batterimodulen.
  3.
  Skjut batterispärren i olåst läge, skjut sedan spaken batterispärren den riktning som anges av en ikon för en pil. Ta ut batteriet modulen och lägg den åt sidan. Vänta tills datorn svalnat innan du fortsätter.

  In Memory Bay


  1.
  Undersök undersidan av den bärbara datorn och hitta luckan minne Bay, som ligger nära centrum av den bärbara datorns nedre panelen. Ta bort skruven säkra locket på plats, lyft sedan täcka upp och ta bort den från basen av den bärbara datorn.
  2.
  Undersök minnesmodulen viken. Om du ersätter en installerad modul, tryck isär clipsen på båda sidor av modulen och skjut komponent ur dess kontakt. Sätt den nya minnesmodulen i kortplatsen och tryck ner den övre kanten på modulen tills klippen på båda sidorna snäpper på plats.
  3.
  tillbaka minnet viken locket och använda det tidigare borttagna skruven för att fästa locket till basen på den bärbara datorn. Byt laptop batteri och anslut alla tidigare kopplats sladdar och kablar.

  Under Keyboard


  1.
  Undersök undersidan av den bärbara datorn och hitta minne viken. Hitta och ta bort de två skruvarna monteras i närheten av viken. Tillbaka den bärbara till upprätt läge och öppna skärmen.
  2.
  Haka fingertopparna under den översta raden av tangenter och dra den övre kanten av tangentbordet uppåt. Vänd på tangentbordet och låt det komma till en vila på styrplattan.
  3.
  Leta reda på installerade minnesmodulen. Skjut sönder clipsen på båda sidor av minnesmodulen och ta sedan bort modulen från den bärbara datorn. Sätt din ersättare modulen i kontakten, tryck sedan ner den övre kanten på modulen tills klippen på båda sidorna snäpper på plats.
  4.
  Vänd tillbaka tangentbordet till dess ursprungliga plats och bekräfta att den sitter fast ordentligt. Stäng skärmen och vänd på laptop över. Byt ut två bort tidigare skruvar. Byt laptop batteri och anslut alla tidigare kopplats sladdar och kablar.


Previous:hur du uppgraderar mitt moderkort processor Next:hur man installerar ett trådlöst kort i en Inspiron 4000





Relaterade artiklar


 • datorhårddisk tips
 • hur du ansluter en USB-skrivare till en seriell port dator
 • hur till stryka & formatera om hårddiskar
 • hur man använder en flash-enhet som minnet i Windows XP
 • hur spela upp video från mini-skiva på datorn
 • hur man byter remmen på en HP-skrivare
 • en jämförelse av bärbara datorer
 • hur man fixar den stora skärmförhållandet i Windows
 • ATA-enhet definition
 • fördelarna med korten flashminne