Dator > vad behöver du för att titta på filmer från datorn till TV: n?

 • vad behöver du för att titta på filmer från datorn till TV: n?


 • Det brukade vara det enda sättet du kan titta på filmer på din TV var med en DVD eller VHS-band. Eftersom tekniken har utvecklats, har fler alternativ för videouppspelning öppnas. Nu är det möjligt att ladda ner och titta på en film på en dator. Merparten av tiden är dock skärmen för liten för att fullt ut uppskatta videon. Men med ett par la kringutrustning, kan du titta på filmer som sparas på din dator på din tv

  Video

  Det enklaste sättet att se en film från din dator på din TV är att helt enkelt koppla ihop de två. I detta fall blir tv datorskärmen och du använder datorn som vanligt. Många moderna HD tv med en VGA-video-ingång. VGA är den typ av produktion som datorer använder för att visa bilder på en bildskärm. Med en inmatning, som förbinder de två blir så enkelt som att köra en VGA-sladd mellan dem. Om TV: n inte har en VGA-ingång, behöver du en video converter box som kommer att ta VGA-signal och konvertera det till antingen en komponent-, S-Video eller komposit signal, beroende på vad videoingångar din TV har.

  Ljud

  Nästa sak att oroa sig för är sund. Ljudet för en dator kommer ut ur sin ljudkortsutgångar. Denna utgång tar vanligtvis en extra ingång som leder till någon form av ljud. Om din tv har RCA stereo-ingångar (röd och vit ingångar), använd ett extra till RCA adapter som ansluts till datorn med den extra jack och delar upp ljudet till slut på din tv högtalare. Omvänt, om du har en stereo med en aux-ingång, köra en extra-till-extra sladd från datorn till stereo eller helt enkelt koppla in datorhögtalare som du normalt skulle.

  Movie Downloads

  Du kommer att behöva har filmen sparad på din hårddisk för att titta. Filmer kan laddas ner från en av flera medier webbplatser, till exempel iTunes och Alfamovie. com. Precis som nedladdning av musik, måste du betala för alla nedladdade filmer. Om du laddar ner olagligt, kan du bli stämd av Motion Picture Association of America för Internet piratkopiering.

  mediaspelare

  För att spela upp filmen, behöver du en media spelar installerad på din dator. De flesta operativsystem kommer med en mediaspelare, exempelvis Windows Media Player. Dessa spelare kommer att spela de flesta av filtyper tillgängliga och kommer att vara tillräckligt för vad du behöver. Om du råkar ha ett udda filtyp, kontrollera med den webbplats du laddat ner filmen från, som kan ha en spelare, eller ladda ner en spelare, som VLC media player, som spelar nästan alla filformat som finns.

  internet

  Du behöver tillgång till Internet och ett trådlöst nätverk om du planerar att strömma filmer till din dator. Strömmande video spelar på en webbplats och är inte tillgänglig för nedladdning. Sajter som Netflix har börjat strömma fullängds filmer till sina kunder för en månadsavgift. Du kan också använda ett trådlöst nätverk för att strömma filmer från en dator till din TV via en digital mediemottagare. Denna enhet ansluts till TV: n och visar video filer från en dator i ett annat rum.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du ansluter sladden från en bärbar dator RGB-porten till en extern bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Dell AIO 922 skrivare på en ny dator
 • hur du hittar den bästa stationära datorn med massor av fart och hårddiskutrymme
 • hur man installerar en Xbox-hårddisk på en dator
 • Felsökning datorskärm justeringar
 • hur man upprätta en trådlös anslutning på min laptop
 • hur man installerar en HP 1115 PS skrivare
 • energisparande tips för kopiator
 • hur man kan öka snabbheten hos en dator
 • hur man fixar strömmen på en bärbar dator
 • bästa cpu kylare fans