Dator > hur man använder en Dell bildskärm med en Acer laptop

 • hur man använder en Dell bildskärm med en Acer laptop


 • Med hjälp av en Dell-skärm med en Acer laptop är ett effektivt sätt att spegla din Acer laptop skärm på en större bildskärm om du presenterar för en grupp. Dell Monitorn kan även förlänga den användbara fastigheter på datorskärmen genom att utvidga din bildskärm till den externa bildskärmen Dell. Tack och lov, bärbara datorer och bildskärmar använder en enkel VGA-kabel för att ansluta, vilket gör konfigurationen en snabb process. För att koppla ihop din Acer laptop till en Dell-bildskärm, måste den ha en display utgång, normalt på baksidan eller någon av sidorna av datorn.

  Du behöver:
  Acer laptop
  . Dell bildskärm.
  VGA-kabel.


  1.
  Anslut Dell bildskärmen. Se till att Dell bildskärmen är ansluten till en strömkälla och att du har en VGA-kabel redo.
  2.
  Anslut VGA-kabeln. Sätt in VGA-kabeln i Dells bildskärmens videoingång i ena änden och till Acer laptop videoutgång på den andra. När VGA-kabeln är justerad rätt använder skruvarna på sidan av kabeln för att göra det säkert.
  3.
  Slå på datorn. Låt datorn strömmen och logga in på Windows om du har ett lösenord som.
  4.
  Ström på bildskärmen. Tryck på strömbrytaren på skärmen och vänta på att övervaka att värma upp och slå på. Din Acer laptop kan ha automatiskt identifierat Dell monitor, i vilket fall det kommer att spegla skrivbordet som standard.
  5.
  Förläng displayen. Om bildskärmen inte upptäcks automatiskt eller om du vill byta inställningen från spegling skrivbordet bild att utvidga den, vilket gör att du kan ha olika program öppna på båda skärmarna, måste du öppna Egenskaper för bildskärm. Högerklicka på skrivbordet på din laptop skärm och välj "Egenskaper". I fönstret som öppnas, välj "Inställningar". Öppna "Visa"-listan och markera namnet på den externa bildskärmen. Markera rutan bredvid den externa bildskärmen för att slå på. Nästa, välj "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm" och klicka "OK".
  6.
  Koppla bort bildskärmen. Du har flera valmöjligheter när du kopplar Dell monitorn från din Acer laptop. Koppla VGA-kabeln från datorn medan monitorn påslagen kommer att tvinga datorn att komprimera fönster som öppnas på den externa bildskärmen till din mindre Acer laptop skärm. Detta är användbart om du måste fortsätta att arbeta utan måste koppla bort från bildskärmen. Om du har arbetat klart kan du koppla Dell monitorn från Acer laptop efter båda är avstängda. Du kan också inaktivera den externa bildskärmen genom att högerklicka på på skrivbordet och välja "Egenskaper". Välj "Inställningar" och välj "Visa". Avmarkera externa Dell bildskärm och klicka "OK".


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar en SDRAM DIMM

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter två st torn med en bildskärm
 • hur man öppnar en HP Pavilion dv6000 webbkamera
 • hur du uppgraderar minnet i en Dell Inspiron 5100
 • Hur man laddar ner musik från Internet till en cd
 • hur man kalibrerar en bärbar dator
 • Felsökning av en gx240
 • hur man byter bakgrundsbelysningen lampan i en bärbar dator
 • hur man kan producera hög musik från datorn
 • genomsnittliga priset på persondatorer
 • hur man byter en LCD-skärm på en Acer Aspire 5100